Цікаве
Яєчний рулет з морквою
Содержание
Продукти для блюда
- яйця – 3 шт.
- молоко — 1 ст.л.
- часниковий порошок — 2 щіпки
- паприка — 2 щіпки
- сіль — 2 щіпки
- рослинна олія або вершкове – 1 ст.л.
- начинка:
- морква – 1 шт.
- сир тертий — жменя
- кріп – 1 ч.л.
Як готувати?
Швидкий теплий сніданок.
Моркву рекомендую на дрібній тертці натерти, швидше приготується.
1. Збити в шейкері яйця з молоком та приправами.
2. Вилити в розігріту з олією широку сковороду діаметром 25-27 см.
3. Насипати зверху терту моркву та кріп, пізніше-сир.
4. Смажити на невеликому вогні під кришкою, щоб морква стала м’якшою.
5. Згортати в рулет, притискаючи лопаткою.
6. Перенести готовий рулет на дошку, нарізати.
7. Подати до сніданку чи перекус.