Цікаве

Японська «блогерка» виявилася 50-річним чоловіком

Молода байкерша з Японії, на яку підписано понад 18 тисяч користувачів, виявилася 50-річним чоловіком на імʼя Цзунгу. Він просто редагував обличчя у додатку FaceApp, пише 1NEWS з посиланням на Свідок.

FaceApp — мобільний додаток для iOS та Android. Програма здатна реалістично змінювати обличчя на фото згідно з обраними параметрами: зробити його старішим, молодшим або змінити стать, зачіску, додати окуляри чи усмішку.

«Гонщиця» вела у Twitter акаунт із 18 тисячами підписників й публікувала фотографії у байкерській куртці та поруч з байками Yamaha. Проте, «її» фанати почали помічати незвичайні речі на фотографіях — наприклад, волохату чоловічу руку і відображення у дзеркалі чоловічих рис обличчя.

Японському розважальному телешоу вдалося розшукати власника сторінки. Зʼясувалось, що за нею стоїть 50-річний чоловік на імʼя Цзунгу. Він розповів, що використовував додатки для редагування фотографій, такі як FaceApp, щоб виглядати як «молода красива жінка», бо вважав, що ніхто не хоче бачити старого «дядька». Цзунгу додав, що просто хотів завоювати популярність в соціальних мережах, а також підвищити перегляди своїх постів.

 

Back to top button