Цікаве

Якісний звук стильних портативних колонок Соні*

Компактністю, насиченістю звуку портативна колонка sony завойовує увагу меломанів, які шукають можливості насолоджуватися музикою, слухати улюблені треки будь-де і в будь-який час. За рахунок невеликих розмірів створені широкі можливості її використання. Зокрема, під час прогулянок парком, катання на велосипеді, пікніку на природі, прибирання на прибудинковій території. Слухати музику можна всюди, коли під рукою портативна акустика.

Способи підключення колонок SONY:

  • Bluetooth.
  • Wi-Fi.
  • AirPlay.
  • NFC.

Стильні прогресивні Sony представлені у широкій лінійці девайсів за доступними цінами. Незмінно висока якість, зручність використання, технічні можливості переносного аксесуару потішать навіть прискіпливого покупця.

Основні переваги купівлі

Технології стрімко розвиваються. Музична індустрія розширює межі впливу, а люди воліють жити в ногу з часом. Все це обумовлює бажання виробника задовольнити потреби покупців, надавши широкі можливості вибору продукції.

У бюджетної електроніки, як і товару з преміального сегменту є ряд «плюсів».

*Тривимірне звучання – відтворює різноспрямовану тривимірну перспективу, що дозволяє «з головою» поринути в музичні мотиви.

* Естетично приваблива і оригінальна підсвітка синхронізується зі звуком, що створює ефект «диско», додає настрою.

* Бездротове під’єднання в більш дорогих моделях і серіях дозволяє об’єднати до сотні акустичних систем через Блютуз.

* З водо- і пилонепроникним пристроєм не страшно опинитись на відкритому просторі у негоду.

* Серед широкого ряду моделей представлені колонки з мікрофоном, які можуть використовуватись в якості гарнітури – приймати дзвінки за допомогою гучного зв’язку.

Як вибрати колонку?

Портативні колонки різняться за технічними характеристиками. Функціонал електроніки напряму залежить від наступних критеріїв:

Потужність. Прямо пропорційно впливає на звучання. Для перегляду фільмів і домашнього прослуховування музики підійде пристрій з потужністю в межах 5-30 Вт. Для використання на вулиці – ідеальний діапазон 10-50 Вт. Для повномастабної вечірки-дискотеки, варто купити колонку з потужністю до 100 Вт.

Частотний діапазон. Тут діє принцип «ширше-краще». Більш натуральне і барвисте звучання гарантує показник у 20 000 Гц.

Батарея. Чим вища її ємність, тим вірогідніше, що девайс працюватиме автономно тривалий час без необхідності підзарядки. Норма – 6 000 або 10 000 маг.

Водонепроникний корпус. Техніка Соні не боїться корозії, їй не страшний пил, волога, попадання інших речовин.

Інтерфейс підключення. Функціонал і зручність експлуатації залежать від інтерфейсів, завдяки яким можливе бездротове підключення.

*на правах реклами

Back to top button