Цікаве

Яка ви азартна гра за гороскопом: 12 варіантів для всіх знаків Зодіаку

Одним таланить у картах, інші постійно програють і тішать себе надією, що їм пощастить у коханні. Можливо, річ тут не тільки в прихильності фортуни, а ще й в успішності вашого менталітету, звичок, темпераменту? До речі, астрологи одностайні щодо цього. Варто вам з’ясувати, яка ви гра за знаком зодіаку, як справи підуть на лад, розповідає 1News.

Овен

 

Овен

 

Цей знак зодіаку відповідальний, але водночас украй імпульсивний і любить ризик. Він завжди прагне посісти лідерські позиції хоч у житті, хоч за гральним столом. Який Овен, такі й ігри: від крепсу і європейської рулетки до онлайн-слотів.

Телець

 

Телець

 

Тельців рідко покидає впевненість у собі, врівноваженість і спокій. Це знак ерудований і схильний до філософствування. Тож забави для розуму в нього відповідні – це картярські ігри, зокрема покер.

Близнята

Близнята

 

З Близнят вийшов би ідеальний шулер, але ця перспектива їх не приваблює. Їм цікава гра заради самого процесу. Хоча Близнята і не позбавлені бажання виграти будь-що. Оптимальний вибір гри – бакара, відеослоти, рулетка.

Рак

Рак

 

Рак – істота влюблива й емоційна. Це романтик і фантазер за покликанням душі. А тому азартна гра для Рака – втілення мрії про нечуваний виграш, який він заздалегідь знає, як витратити. Рак – це рулетка, крепс або слоти з джекпотом.

Лев

Лев

 

Величний Лев вважає за краще грати по-великому і за своєю природою просто не може робити маленькі ставки. Цьому знаку, необхідні як повітря азарт, емоції і драйв. Тож найкращий варіант для Лева – рулетка і безлімітний покер.

Діва

Діва

 

Цей знак зодіаку – природжений філософ, має аналітичний склад розуму і талант передбачати події. Але от свій програш переживає дуже щиро. Для Дів непоганий блекджек, всі види покеру і бакара.

Терези

 

Терези

 

От уже хто дійсно знає, чого хоче від гри і від життя, то це зосереджені та розважливі Терези. І в азартній грі їхню нерішучість як вітром звіє – вони готові йти ва-банк. Терезам пасують лотереї, американська рулетка, покер.

Скорпіон

Скорпіон – це любимчик долі, щасливець у фортуни і природжений шулер. Не намагайтеся виграти, тому що у нього все краплене. Фактично цей знак може бути будь-якою грою: з колодою карт, більярдним києм і навіть полем для гольфу.

Стрілець

 

Стрілець

 

Цей знак має філософський погляд на світ, а тому із чималим інтересом розпочне непізнану і захопливу гру, де потрібно мислити, а не покладатися на удачу. Рулетка здасться йому простою, а ось покер, бакара або блекджек – саме те.

Козоріг

 

Козоріг

 

Козорога відрізняють працьовитість і педантичність, завдяки яким він непогано орієнтується в іграх. Але він явно не фанат, вважаючи за краще віддаватися на милість долі, ніж напружуватися самому. Оптимальні гри для нього – рулетка, слоти, блекджек.

Водолій

 

Водолій

 

Цьому запеклому оптимістові байдуже до програшу ба навіть банкрутства. Фортуна любить саме таких сміливців і дарує їм удачу майже у всіх азартних іграх – від карт у казино до ставок на спортивних змаганнях.

Риби

 

Риби

 

Мовчазні Риби традиційно занурені у свої мрії. Вони цікавляться грою не заради мети, а з любові до процесу. Не плекають особливих надій на виграш, але зовсім не проти винайти власний метод викреслювання лотерейних білетів.

Джерело: Сьогодні

Back to top button