Цікаве

Як залишатися молодим та здоровим: відповідь експерта

Не секрет, що життєлюбність та гарний настрій лікаря Комаровського подобаються багатьом людям. Тому вирішили дізнатись про здорові звички кандидата медичних наук, якому в жовтні виповнився 61 рік. У програмі “Ранок з Україною” він радо поділився своїм рецептом молодості та вмінням цінувати кожну мить життя, передає 1News.

Ті глядачі, хто давно дивиться ефіри за участю доктора Комаровського, в один голос стверджують, що він дуже харизматична, життєрадісна та приємна людина. Ці риси характеру явно підкріплюються корисними звичками, які допомагають не тільки багато працювати, а й присвячувати час сім’ї та друзям. Але Євген Комаровський не приховує і своїх шкідливих звичок.

Я мало рухаюся і майже не гуляю містом, бо на вулиці мене одразу впізнають, – зізнався Євген Комаровський у програмі “Ранок з Україною”. – Якщо я їду кудись далеко, де мене не знають, то я із задоволенням багато ходжу.

Найшкідливішою звичкою Євген Комаровський вважає свою любов до солодощів. І відмовитися від неї він поки що не в змозі. Ще одна відмінна риса його способу життя – нелюбов до політики.

Щоб залишатися молодим і здоровим, треба бути якнайдалі від отруйного болота під назвою “політика”, – поділився кандидат медичних наук.

У вихідні Євгена Комаровського рідко застанеш удома, тому що йому подобається бути на природі, зустрічатися з близькими друзями, рибалити, дихати свіжим повітрям і насолоджуватися спілкуванням з рідними.

І ще одна здорова звичка улюбленого лікаря України – це вміння оточувати себе молодими, гарними, веселими людьми, які показують приклад позитивного ставлення до життя.

 

 

Back to top button