Цікаве

Як виглядати модно вдома: практичні поради*

У себе вдома хочеться розслабитись, відпочити та бути самим собою, але навіть дома нам приємно виглядати естетично і привабливо. І хоча домашній одяг має бути зручним і практичним, не можна використовувати  поношені, розтягнуті та неохайні речи.

Яким повинен бути домашній одяг

Більшість серед нас обирає одяг та жіночу білизну для дому по принципу «все одно ніхто не побачить», а це неправильно.  Красивий та охайний зовнішній вигляд говорить про повагу до самого себе і своєї родини. Якщо у вас є діти, то вони будуть наслідувати вас у всьому. Домашній одяг не має щось комусь доводити, підтверджувати соціальний статус тощо. У себе дома можна носити все, що бажаєте. Головне, аби було зручно і комфортно. Широкий асортимент жіночої білизни та домашнього одягу пропонує виробник SokoLingerie. Всі вироби шиються у власному ательє, якісні та зручні у використанні. Дизайнерська білизна або халати-кімоно, виготовлені в обмеженій кількості, а бажаючи, мають можливість зробити заказ ексклюзивної моделі.

Правила вибору

Одяг для дому повинен обиратися по наступним важливим критеріям:

  • практичність. В домашніх умовах забруднити одяг дуже просто – поставити жирну пляму при готуванні обіду або під час прибирання влізти в пильний кут. Тому головне, аби матеріал був якісним і витримував щоденну експлуатацію і багаторазове прання;
  • комфорт. Це важлива вимога. Фасон тут виступає в залежності від вподобань, але не повинен викликати дискомфорту. Тканина має бути приємною до шкіри;
  • зовнішня привабливість. Зазвичай жінки вдягають розтягнуті, старі і неохайні речи. Одяг повинен бути цікавим, симпатичним і підкреслювати фігуру з кращого боку.

Необхідно звертати увагу на колір, адже для домашніх справ підходять яскраві малюнки з різноманітними принтами. Вони піднімуть настрій та порадують практичністю. Для вечірнього відпочинку краще виглядатимуть спокійні відтінки зеленого,  жовтого або шоколадного, які заспокійливо впливають на нервову систему. Сучасний домашній одяг може бути доповнений різними прикрасам, як то вишивка, шнури або пояски. Особливого шику додає мереживо та романтичні рюші. При виборі одягу слід враховувати погодні умови. В холодні періоди краще надавати перевагу костюмам з теплої, але дихаючої тканини, а в літню спеку обходитися легкими матеріалами.

Вимоги до тканин

У гардеробі жінки має бути різний домашній одяг: для прибирання, відпочинку та для сну. Матеріал, з якого виготовлений одяг краще обирати якісний та приємний на дотик. SokoLingerie пропонує багато різних моделей, які відшиті з приємних, гіпоалергенних та дихаючих тканин.

Найпоширенішими з них є:

  • трикотаж. Практичний, комфортний матеріал, не потребує особливого догляду;
  • бавовна. Натуральна, забезпечує легкість та комфорт;
  • шовк. Має бездоганний вигляд, невагома, підтримує температуру тіла;
  • віскоза. Легка, гігієнічна, добре пропускає повітря;
  • велюр. Не зминається, натуральна;
  • махра. М’яка, поглинає вологу, утримує тепло;
  • льон. Швидко зминається, стійка до зносу, комфортна;
  • фліс. Тепла, легка, не зминається, міцна.

При формуванні свого гардеробу ми зазвичай забуваємо про важливу складову – домашній одяг. Слідкуючи за модними тенденціями, годинами вишукуємо бажану річ для роботи, а дома легко можемо вдягнути розтягнутий светр або старі спортивні штани. Домашній одяг – це не обов’язково зношені речі, які викинути шкода. Одяг може бути зручним і красивим. Це те, у чому вас кожен день бачать близькі люди. В сучасних магазинах можна знайти безліч підходящих виробів, а головне любіть себе і намагайтеся частіше балувати.

*на правах реклами

Back to top button