Цікаве

Як трастові посилання купити через біржу?

Для просування сайту пропонується використання різних способів, а «вічні посилання» належать до найбільш ефективних інструментів, здатних зробити ваш ресурс більш популярним. Сьогодні вічні посилання купити можна на On-News.net – одній із оперативних бірж в Україні.

Переваги трастових посилань

Чому вам варто зосередити увагу на трастових посиланнях? Саме вони:

  • працюють створення природної реклами, впливаючи на поведінкові чинники ранжування і підвищення глибини переглядів;
  • сприяють просуванню молодих сайтів, формуючи якісну масу посилань – купівлю беклінків можна вважати вигідною інвестицією в розвиток свого сайту;
  • будуть корисними для підвищення ефективності SEO, покращують показники ранжування сайту для популярних пошукових систем.

Розміщення таких посилань у новинах не потребує тривалого часу та дозволяє швидше отримати дохід. Одним з найбільш ефективних інструментів у створенні зворотних посилань експерти вважають біржі вічних посилань, які готові запропонувати найвигідніші умови і справді широкі можливості просування сайту.

On-News.net – ваша біржа вічних посилань

On News розмістить ваш контент новин, прес-релізи або статті на провідних сайтах новин країни. Біржа працює з величезною кількістю інтернет-видань та порталів новин. Відбір сайту для публікації може проводитись як за регіональними, так і серед найпопулярніших всеукраїнських ресурсів новин.

Не менш важливо, що біржа забезпечує можливість відбору на кшталт посилання dofollow/nofollow, а також гарантує її розміщення протягом не більше трьох днів після надходження оплати. Співпрацюючи з Он Ньюсом, замовник може уникнути зайвих витрат коштів та зусиль, які варто зосередити на виборі оптимальних, найбільш відвідуваних майданчиків. Тут можна замовити створення цікавого та якісного контенту для публікації на вибраних ресурсах для просування сайту.

 

Back to top button