Цікаве

Як правильно вибирати жіночий одяг

Кажуть, щоб навколишні люди тебе любили, спочатку ти повинен полюбити себе, і це чиста правда. Жіночий одяг — це перше, з чого потрібно почати, адже вміти одягатися — особливий дар.

Чималий асортимент якісного жіночого одягу представлено в інтернет-магазині ARGO.

Фігура

Жіночий одяг зазвичай вибирають за його зовнішнім виглядом. При цьому не усі звертають увагу на недоліки, особливо якщо вони приховані. Передусім потрібно визначитися з формою свого тіла, адже жіночий одяг вимагає ретельної уваги до фігури. А ось чоловіки не так сильно зациклюються на цьому. Вибір жіночого одягу передбачає продуманий підхід до кожної деталі, оскільки якщо ви робитимете все механічно, то зрештою просто розчаруєтеся в результаті.

Напевно кожна дівчина має свою унікальну фігуру і харизму тіла, так що при виборі одягу варто враховувати свої габарити і не закривати очі на недоліки. Якщо ж ви подивіться на себе збоку — зверху вниз, то зможете скласти чітку картину своєї фігури і силуету, а отже вибір одягу стане значно легшим.

Якщо ви хочете щось приховати, наприклад недоліки, то не варто вибирати дуже яскраві кольори і великі вишивки на одязі. Жіночий одяг любить, коли підкреслюють тільки хороші сторони.

Якщо ж ви маєте своєрідну фігуру і розмірковуєте над тим, що варто підкреслити в собі, то почніть з наступного:

  • постава;
  • груди;
  • плечі.

Потім можна звернути увагу на такі частини тіла, як:

  • талія;
  • ноги;
  • ступні.

Жіночий одяг любить стрункі й худі тіла, так що варто вибирати одяг з дуже м’яких тканин. Адже речі з більш жорстких тканин можуть погано виглядати на вас, а це значить, що ваша фігура матиме не найкращий вигляд. Також не забудьте, що ваше тіло розподіляється на верхню і нижню частини, бо жіночий одяг не дуже любить контрастів між ними.

Спідниця

Жіночий одяг може дуже добре підкреслювати фігуру і виділяти всі красиві місця. Тому не варто вибирати коротку спідницю, бо жінки нерідко вважають, що чим коротша спідниця, тим краще можна в ній виглядати. Жіночий одяг такого не любить. Запам’ятайте раз і назавжди, що спідниця повинна бути нижче пальців рук, витягнутих по швах.

Штани

Що стосується жіночих штанів, то тут не все так стандартно. Щоб одяг підкреслював красивий корпус і привабливий живіт, треба знизити талію. Ви виглядатимете особливо гарно, якщо ваше взуття буде прикрите. Так ви зможете додати стрункості своїй фігурі, але не варто забувати про довжину штанин, щоб не переборщити.

 

Back to top button