Цікаве

Як правильно провести літо і зустріти осінь: чек-лист

До початку осені залишилося всього кілька днів, але навіть цього часу при бажанні вистачить, щоб наповнити останні літні миті незабутніми враженнями. Зате з настанням осінньої пори вам буде про що згадати і зігріватися від думки про літо.

Отже, що зробити і як провести останні дні літа? 1News пропонує вам корисні лайфхаки.

Налаштуватися на правильний режим

 

Як зустріти осінь

Від вірного настрою, як відомо, залежить половина успіху. Ви ж пам’ятаєте, що з настанням осені теплого і сонячного часу буде все менше. А там ще і переведення годинників не за горами. Тож треба встигати ловити кожен світлий час.

А тому вже зараз перенастройте свій організм на більш правильний режим – лягати спати раніше і вставати, відповідно, теж. Краще з першими (або хоча б десятими) променями сонця, із задоволенням спостерігаючи, як разом зі світанком прокидається і ваш організм, відчувати свіжий потік енергії нового дня. Позитивний настрій вам забезпечено.

Відчути себе гостем в своєму місті

 

Як зустріти осінь

Якщо ви нещодавно відгуляли відпустку, не поспішайте повністю з неї вистрибувати. Можна влаштувати собі прогулянку по незнайомих місцях власного міста.

Уявіть, що ви турист і продовжіть відчуття відпускної ейфорії, поглянувши навколо іншими очима. Адже навіть у вас під носом є цікаві місця і заклади, де ви жодного разу не бували, і куди, між іншим, прямують приїжджі туристи.

Насититися літніми вітамінами

 

Як зустріти осінь

Літо швидкоплинне, ще зовсім недавно на прилавках були вишні, а незабаром вже відійдуть кавуни. Згадайте: можливо, в цьому сезоні ви ще жодного разу не їли диню або полуницю?

Саме час надолужити згаяне, насолодившись вітамінами сезону літо-2021. Та ще й зробити кілька баночок малинового варення про запас на холоди.

Зустрітись із друзями

 

Як зустріти осінь

Рутина часто забирає у нас найцінніше – можливість живого спілкування з друзями і близькими людьми. Пікнік на природі з частуваннями, іграми, піснями, гітарою, обговоренням літа, що минає, і планами на найближчу осінь – що може бути краще?

Зафіксуйте у себе в пам’яті друзів у літніх сарафанах і шортах, зі сліпучою засмагою і коктейлями в руці.

Влаштувати фотосесію на природі

 

Як зустріти осінь

Попередній пункт плавно перетікає в наступний: організуйте фотосесію, щоб красиві види і улюблені обличчя залишалися не тільки в пам’яті, але і в мережі.

Ці знімки зігріють вас у холодний жовтень, листопад або новорічні свята.

Зайнятися здоров’ям

 

Як зустріти осінь

 

Цей пункт актуальний завжди, а тим більше – наприкінці літа. Якщо ви ще не почали закалятися – не пропустіть таку можливість, поки ще зовсім тепло, і організм увійде в холоди більш підготовленим.

Не зробили щеплення – покваптеся, особливо напередодні міжсезоння. Не відвідали якогось доктора – обов’язково пройдіть обстеження і не залишайте свої проблеми на потім.

Джерело: Сьогодні
Back to top button