Цікаве

Як перенести листування з WhatsApp в Telegram: інструкція

Популярний в Україні месенджер Telegram випустив оновлення 7.4 для iOS. Тепер користувачі можуть переносити історію листування з інших месенджерів, у тому числі WhatsApp, Line і KakaoTalk. Про це повідомляє 1News.

Отже, як перенести листування з WhatsApp в Telegram:

  • Відкрити WhatsApp.
  • Знайти потрібний чат і, не відкриваючи його, потягнути вліво.
  • У меню “Ще” вибрати пункт “Експорт чату”.
  • WhatsApp згенерує ZIP-файл. У меню “Поділитися”, яке відкриється після закінчення експорту, вибрати Telegram, знайти потрібний чат, натиснути на нього й дочекатися, поки виконається перенесення.

Щоб експортувати груповий чат, користувач має бути його адміністратором. Для експорту особистого чату потрібно, щоб співрозмовник додав користувача у контакти. Додаток запитає, з яким контактом або групою ви хочете зв’язати листування, і синхронізує повідомлення як для самого користувача, так і для співрозмовника.

Крім повідомлень у чатах, користувачі зможуть видаляти створені ними групи для всіх учасників, секретні чати зі списку чатів та історію дзвінків. В голосових чатах можна буде регулювати гучність окремих учасників.

Також користувачі Telegram для iOS отримали можливість надіслати скаргу на групи або канали, що видають себе за офіційних осіб, організації чи їх представників.

Оновлення для Android з цими функціями, на жаль, поки немає.

До речі, з початку січня месенджер WhatsApp втратив більше 30 мільйонів користувачів. За словами експертів, це пов’язано з тим, що користувачі негативно оцінили нові умови використання програми, в яких вказується, що WhatsApp буде ділитися інформацією з соцмережею Facebook.

Джерело: Telegram

Back to top button