Цікаве

Як отримати кредит, якщо не працюєш офіційно

Останнім часом в Україні стрімко розвивається кредитна сфера. Все більше людей намагається отримати позику на поточні цілі, звертаючись для цього в банки або інші фінансові установи. Але щоб отримати певну суму, потрібно довести, що гроші на повернення позики та сплату відсотків за користування коштами у вас є. Зробите це нескладно – достатньо принести до банку довідку про доходи з офіційного місця працевлаштування.

D:\ЕТХТ\Игорь Бажин\Dinero\2.jpg

Проблема полягає в тому, що під час короновірусної кризи, що вирує вже декілька років, багато підприємців були змушені закрити власний бізнес або скоротити співробітників. Деякі з них в обхід законодавства перевів працівників на так звану сіру схему, коли гроші за роботу сплачуються неофіційно. У таких умовах багатьом позичальникам дуже складно підтвердити свій дохід та наявність роботи.

Але існують сервіси, які надають кредит без довідки про доходи та офіційного працевлаштування. Звертатися по таку допомогу слід до мікрофінансових компаній та кредитних онлайн-сервісів.

Чому МФО не вимагають підтвердження доходу

Для того є декілька причин:

  • По-перше, такі організації не надають дуже великі суми – взяти в борг тут можна максимум 15-20 тисяч гривень.

  • По-друге, таким чином МФО значно розширюють свою клієнтську базу, бо більшість позичальників, що отримують досить пристойні гроші, але не можуть підтвердити їх походження у скрутній ситуації звернуться саме до такого сервісу.

  • По-третє, далеко не кожен, хто не може надати довідку про дохід, насправді його не має. Останнім часом багато українців змушені виїжджати на заробітки до інших країн, перебиватися тимчасовими роботами або просто працювати без договору.

Мікрофінансові компанії надають кошти на порівняно короткий термін та під досить великий відсоток. Таке співвідношення з надлишком перекриває усі можливі ризики, навіть якщо хтось із клієнтів не зуміє віддати борг вчасно. До того ж, більшість сучасних кредитних сервісів працюють віддалено і просто не мають великого штату співробітників для того, щоб збирати та перевіряти велику кількість довідок та інших папірців. Рішення про видачу коштів в більшості випадків приймає спеціально розроблена аналітична комп’ютерна програма.

Хто і як може скористатися послугами МФО

Отримати онлайн-позику на карту без підтвердження офіційного місця працевлаштування досить просто. Треба обрати кредитний сервіс, та заповнити на сайті невеличку анкету – вказати дані паспорта та ідентифікаційного коду та платіжні реквізити картки, на яку буде перераховано кошти.

Також потрібно зазначити суму та термін кредитування. Рішення про надання коштів буде прийнято за 10-15 хвилин після відправлення анкети.

Звернутися по тимчасову фінансову допомогу до мікрофінансової організації та отримати гроші через кредитний онлайн-сервіс може будь-хто. Студенти, пенсіонери, матусі в декреті, громадяни, що мають судимість або не мають постійного місця роботи, позичальники з поганою кредитною історією – в МФО раді всім. Єдина умова для отримання коштів – гроші треба повернути вчасно.

Back to top button