Цікаве

Яблучні оладки як пончики

Яблучні оладки як пончики

Содержание

Продукти для блюда

  • яйце – 2 шт.
  • сіль — 1/3 ч.л.
  • цукор — 80 гр.
  • кефір – 250 мл. в мене 1 %
  • розпушувач – 20 гр.
  • мука — 300 гр.
  • олія рослинна 3 ст.л. + для смаження
  • для начинки: 20 гр. вершкового масла|мастила| + 2-3 яблука + цукор 1,5 ст.л.

Як готувати?

Помиємо та очистимо від шкірки яблука.

Можна брати будь-які.

Яблука наріжемо і додамо в сковороду вершкове масло і цукор, трохи посмажимо.

Перекладемо для охолодження.

Тепер замісимо тісто. Складемо всі інгредієнти і перемішаємо.

А в кінці додамо олію.

На розігріту сковороду викладаємо тісто, а зверху начинку наші яблучка і знову тісто.

Все смажитимемо під кришкою з двох сторін по 10 хвилин з кожного боку.

Відеоурок

Back to top button