Цікаве
Яблучні оладки як пончики
Содержание
Продукти для блюда
- яйце – 2 шт.
- сіль — 1/3 ч.л.
- цукор — 80 гр.
- кефір – 250 мл. в мене 1 %
- розпушувач – 20 гр.
- мука — 300 гр.
- олія рослинна 3 ст.л. + для смаження
- для начинки: 20 гр. вершкового масла|мастила| + 2-3 яблука + цукор 1,5 ст.л.
Як готувати?
Помиємо та очистимо від шкірки яблука.
Можна брати будь-які.
Яблука наріжемо і додамо в сковороду вершкове масло і цукор, трохи посмажимо.
Перекладемо для охолодження.
Тепер замісимо тісто. Складемо всі інгредієнти і перемішаємо.
А в кінці додамо олію.
На розігріту сковороду викладаємо тісто, а зверху начинку наші яблучка і знову тісто.
Все смажитимемо під кришкою з двох сторін по 10 хвилин з кожного боку.
Відеоурок