Цікаве

Вийшов трейлер фільму жахів Чужий

Вийшов трейлер фільму жахів Чужий

Фото: Скріншот
Фільм стартує в українських кінотеатрах 15 серпня

Дія фільму режисера Феде Альвареса розгортається між подіями Чужого Рідлі Скотта та сиквелу Джеймса Кемерона Чужі.

Студія 20th Century Studios випустила перший трейлер фільму жахів Чужий: Ромул режисера Феде Альвареса.

Сюжет фільму розгортається між першою та другою частинами франшизи – Чужий (1979) та Чужі (1986). Згідно з офіційним синопсисом, фільм розповість про групу молодих космічних колонізаторів, які під час прибирання занедбаної космічної станції стикаються з найстрашнішою формою життя у Всесвіті.

Прем’єра стрічки в Україні запланована на 15 серпня.

Раніше повідомлялося, що компанія Netflix офіційно дала зелене світло на виробництво фільму за мотивами популярного серіалу Гострі картузи.

Вийшов трейлер другої частини третього сезону Бріджертонів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

3 Comments

  1. Вийшов перший трейлер фільму “Чужий: Ромул” режисера Феде Альвареса, який обіцяє нову порцію жахів для фанатів франшизи. Прем’єра стрічки в українських кінотеатрах запланована на 15 серпня.

  2. Вийшов перший трейлер фільму жахів “Чужий: Ромул” режисера Феде Альвареса, який розповідає про групу космічних колонізаторів, що стикаються з найстрашнішою формою життя у Всесвіті. Прем’єра фільму в Україні запланована на 15 серпня.

  3. Вийшов перший трейлер фільму жахів “Чужий: Ромул” режисера Феде Альвареса, який розповість про групу молодих космічних колонізаторів, що стикаються з найстрашнішою формою життя у Всесвіті. Прем’єра стрічки в Україні запланована на 15 серпня.

Back to top button