Цікаве

Вийшов трейлер другої частини третього сезону Бріджертонів

Вийшов трейлер другої частини третього сезону Бріджертонів

Фото: Netflix
Популярний серіал складатиметься з восьми епізодів

Весілля Пенелопи Фезерінгтон і Коліна Бріджертона під великою загрозою через обурливу таємницю красуні.

Netflix випустив трейлер другої частини третього сезону серіалу Бріджертони. Відео розмістили на YouTube.

Новий сезон присвячений Пенелопі Фезерінгтон, яка нарешті відкрила своє серце для кохання. Колін повертається з тривалої подорожі і зустрічає свою подругу. Однак стосунки між ними вже не такі дружні, як колись. Щоб повернути прихильність приятельки, Колін пропонує їй допомогти знайти майбутнього чоловіка. Наприкінці першої частини він освідчується їй.

У другій частині Колін і Пенелопа готуються до весілля, однак воно опиняється під загрозою зриву через велику таємницю красуні.

Варто нагадати, що третій сезон Бріджертонів розділили на дві частини. Перша з чотирьох серій вийшла 16 травня. Друга частина сезону, яка також складається з чотирьох епізодів, вийде на екрани 13 червня.

Раніше повідомлялося, що компанія Sony Pictures Entertainment представила перший трейлер фантастичного бойовика Веном: Останній танець.

Вийшов третій сезон серіалу Бріджертони

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

4 Comments

  1. Вийшов трейлер другої частини третього сезону серіалу “Бріджертони”, де весілля Пенелопи і Коліна опиняється під загрозою через велику таємницю. Нові епізоди вийдуть 13 червня.

  2. Вийшов трейлер другої частини третього сезону серіалу “Бріджертони”, де весілля Пенелопи Фезерінгтон і Коліна Бріджертона опиняється під загрозою через обурливу таємницю. Нові епізоди вийдуть на екрани 13 червня.

  3. Вийшов трейлер другої частини третього сезону серіалу “Бріджертони”, де весілля Пенелопи Фезерінгтон і Коліна Бріджертона опиняється під загрозою через велику таємницю. Нові епізоди будуть доступні з 13 червня.

  4. Netflix випустив трейлер другої частини третього сезону серіалу “Бріджертони”, де весілля Пенелопи Фезерінгтон і Коліна Бріджертона опиняється під загрозою через обурливу таємницю. Нові епізоди вийдуть на екрани 13 червня.

Back to top button