Цікаве

Вийшов перший трейлер другого сезону серіалу Дім Дракона

Вийшов перший трейлер другого сезону серіалу Дім Дракона

Фото: Скріншот
Кадр з серіалу

Перший сезон транслювався з 21 серпня по 23 жовтня 2022 року. Його продовжили на другий сезон лише через тиждень після прем’єри серіалу, який отримав рекордні для HBO рейтинги.

Прем’єра другого сезону Дім дракона відбудеться “на початку літа” 2024 року на телеканалі HBO. Про це під час прес-заходу в Нью-Йорку повідомив керівник мережі Кейсі Блойс, передає Variety.

На медіа-презентації ексклюзивно для журналістів показали перший трейлер другого сезону, але подробиць про сюжет серіалу не розголошували. Втім, під час частини заходу, присвяченій питанням і відповідям, Блойс повідомив, що очікує, що зйомки спін-оффу розпочнуться навесні наступного року.

Зазначимо, що серіал заснований на книзі Вогонь і кров автора Гри престолів Джорджа Мартіна. Він розповідає історію династії Таргарієнів на вигаданому континенті Вестерос. Події відбуваються майже за 200 років до подій Гри престолів і приблизно через 100 років після того, як Таргарієни об’єднали Сім Королівств.

Раніше повідомлялося, що Warner Bros. Pictures випустила дебютний трейлер приквелу до фільму Божевільний Макс: Дорога люті.

Вийшов офіційний трейлер серіалу Берлін

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button