Цікаве

Вихід iPhone 12 Pro перенесли до початку зими: що відомо

Традиційно у вересні починається найважливіша подія в мобільній індустрії – головна презентація року від Apple, на якій Тім Кук представляє черговий смартфон в лінійці iPhone, а також нові Apple Watch, iPad і інші пристрої. Але 2020 вніс свої корективи в плани компанії і восени все може піти інакше, запевняє інсайдер Apple Джон Проссер. Швидше за все, iPhone 12 затримається до морозів, передає 1News.

За словами інсайдера, Apple може перенести випуск смартфонів цієї осені. “Айфони” в цьому році надійдуть у продаж пізніше, оскільки через пандемію збився ланцюжок поставок апаратного обладнання для смартфонів. Більш того, не варто сподіватися на традиційну помпезну презентацію – деякі з нових пристроїв можуть бути навіть анонсовані скромним прес-релізом на сайті компанії.

Отже, захід, на якому буде представлена лінійка смартфонів iPhone 12, відбудеться на 42 тижні цього року – орієнтовно 12 жовтня. Після анонсу відразу ж стартують попередні замовлення, а відвантаження пристроїв почнуться через тиждень – 19 жовтня.

Причому проблема з поставками настільки серйозна, що навіть не всі iPhone 12 надійдуть у продаж відразу. Як пише інсайдер, iPhone 12 Pro доведеться почекати до листопада-грудня, причому дата продажів топової версії ще не затверджена.

В цьому році раніше будуть продемонстровані розумні годинник Watch 6 і “дешевий” iPad 8. Їх анонси пройдуть без онлайн-заходів – Apple просто опублікує прес-реліз. Відбудеться це менш, ніж через місяць, а саме 7 вересня. Причому продажі нових гаджетів стартують негайно після їх оголошення.

Відзначимо, що Джон Проссер – один з найточніших інформаторів про пристрої Apple. Раніше він достовірно передбачив дати презентацій iPhone SE і MacBook Pro 13.

Джерело: Джон Проссер у Twitter

Back to top button