Цікаве

Відомого американського актора застрелили просто на вулиці – подробиці

Джонні Вектор загинув у віці 37 років.

Зірка серіалів «Головний госпіталь» і «Світ Дикого Заходу» Джонні Вектор був застрелений грабіжниками.

Інцидент трапився 25 травня у Лос-Анджелесі. Про це пише Variety. Як повідомляють правоохоронні органи, у суботу вночі було зафіксовано групу з трьох невідомих осіб, які намагалися поцупити запчастину з автівки актора. Так, Джонні вибіг розібратися у ситуації й стати на заваді. Втім, один зі злочинців у цей момент вистрелив у зірку. 37-річного Вактора було госпіталізовано. На жаль, від серйозної травми він помер у лікарні. Розслідування справи триває.

Сумну звістку вже підтвердив агент актора Девід Шауль.

«Джонні Вектор був неймовірною людиною. Це не просто талановитий актор, відданий своїй справі, але й справжній взірець для тих, хто його знав. Він вирізнявся своєю наполегливістю та ніколи не падав духом. Під час злетів і падінь у складній професії він завжди тримав планку і продовжував удосконалюватися. Наш час з Джонні був привілеєм, який ми б побажали кожному. Він буквально віддав би вам свою останню сорочку. Після більш ніж десяти років разом він назавжди залишить сум у наших серцях», — зазначив Шауль.

Джерело lady.kyiv.ua

No Newer Articles

One Comment

  1. Шокуюча трагедія: Відомого актора холоднокровно застрелили на вулиці!

    Неймовірна жорстокість у самому серці Лос-Анджелеса! Зірка культових серіалів «Головний госпіталь» і «Світ Дикого Заходу», Джонні Вектор, був безжально вбитий грабіжниками прямо на вулиці. Інцидент стався 25 травня, коли Джонні, вийшовши з дому, намагався захистити своє майно від трьох невідомих злочинців. Ситуація миттєво перетворилася на криваву драму, яка забрала життя 37-річного актора. Правоохоронці шоковані, а фанати не можуть повірити у втрату свого кумира. Деталі цієї жахливої події читайте на Woman Life – жіночому сайті.

Back to top button