Цікаве

Вдова Кузьми Скрябіна розповіла, чи знайшла нове кохання після втрати чоловіка

Легендарного артиста Андрія Кузьменка немає вже 9 років. Всі ці роки його дружина Світлана зберігала йому вірність та продовжувала його справу. Та чи відкрите зараз серце жінки для нових стосунків?

Андрій Кузьменко – легендарний український співак, автор текстів, композитор, письменник і просто талановита людина. Скрябіна немає вже 9 років, у 2015-му він загинув у ДТП, та його творчість досі дуже актуальна і популярна. Так, пісні Скрябіна досі одні з найпопулярніших в Україні, а молоді виконавці переспівують його найвідоміші хіти.

Смерть Андрія Кузьменка була великою втратою для всіх українців, та для декого вона стала найбільш болючою, а саме для дружини та доньки співака.

Світлана Кузьменко (в дівоцтві Бабійчук) – перша і єдина дружина Скрябіна. Вони познайомилися ще в студентські роки і пройшли разом і бідність і важкі часи і шлях до слави та популярності.

Світлана – художниця, майстриня з розпису по дереву. Після смерті чоловіка Світлана почала активно займатися благодійністю, як це колись робив її чоловік. Так, жінка створила фонд імені Кузьми Скрябіна, який займається допомогою дитячим будинкам, лікарням та українським військовим.

Світлана є вдовою вже 9 років. За цей час вона не вийшла вдруге заміж та не представляла публіці іншого чоловіка. Та на питання, чи є у неї інший чоловік, Світлана відповідає неоднозначно.

Так, нещодавно на На допрем’єрному показі фільму “Я, Побєда і Берлін” жінка відповіла, чи є в її житті нове кохання. Так, Світлана не стала заперечувати це, чи підтверджувати наявність в її житті іншого чоловіка.

Знає тільки Бог , – відповіла вдова Скрябіна на питання про нове кохання.

При цьому Світлана зізналася, що Кузьма навіть після своєї смерті “не залишив її у спокої”, адже залишив великий скарб у вигляді своєї творчості.

Навіть зараз він не дав мені спокою, пішов і залишив такий свій величезний скарб: пісні, книжки і все решта , – зізналася Світлана.

Джерело dailynews.kyiv.ua

No Newer Articles

One Comment

  1. Світлана Кузьменко, вдова легендарного українського артиста Андрія Кузьменка, відомого як Кузьма Скрябін, зберігала вірність своєму чоловіку протягом дев’яти років після його трагічної загибелі у ДТП. За цей час вона продовжувала його справу і не поспішала відкривати своє серце для нових стосунків. В інтерв’ю вона поділилася, чи готова зараз до нових романтичних відносин.

Back to top button