Цікаве

Вчені навчилися визначати інтелект людини за формою вух

Наші вуха володіють такою ж індивідуальністю, як і наші пальці. За формою вух наші предки могли визначити характер людини, її сутність, пише 1NEWS з посиланням на nashamama.com.

Як виявилося, вуха здатні “розповісти” багато цікавого не тільки про характер людини, а й про її розумові здібності.

Взаємозв’язок між формою обличчя, губ, брів і вух цікавив людину з давнини. Вивченням даного взаємозв’язку займалися Піфагор, Гіппократ, Аристотель, Полемон, різні філософи і вчені. Не малу увагу наукових розумів було звернено на будову вух людини. Річ у тім, що на відміну від інших частин тіла — вуха не змінюють своєї форми. Сформувавшись при народженні, вони можуть лише пропорційно збільшитися в розмірі.

Ідентифікація людини за формою вух має таке ж важливе значення, як і встановлення особистості за відбитками пальців. Розроблений британським комп’ютерним дослідником Марком Ніксоном метод ідентифікації людей за вухами, дозволяє з точністю до 99,6% отримати інформацію про людину. Важливе значення має і асиметрія вух людини. Як встановили вчені Астонського університету Ганни Топакас і Джефа Томаса, люди, які мають велику різницю у розмірах вух, володіють великим інтелектом.

Слідуючи даним східних фахівців, що вивчають фізіогноміку, будова вух може розповісти про дитячі роки людини. Зокрема, якщо зовнішній, середній і внутрішні обідки, а так само мочка вуха мають правильну форму, то у людини було щасливе дитинство. Важливим фактором є розташування вух щодо брів людини. Про високо розвинутий інтелект говорить лінія вух, яка розташована вище лінії брів.

Великі вуха найчастіше характеризують людей з добре розвиненим музичним слухом. Люди з маленьким розміром вушної раковини — більш чуттєві. М’ясисті вуха частіше зустрічаються у похмурих і жорстоких людей. Притиснуті до голови вуха говорять про обережність і стриманість людини. Володарі довгої мочки вух — більш витривалі, а на Сході ця ознака є ознакою мудрості. Люди з маленькою мочкою вуха — педантичні. Прямокутна форма вух характерна для людей, що володіють сильним характером.

 

 

 

 

Back to top button