Цікаве

В яких містах світу очікується туристичний бум

Оприлюднена ТОП-10

Портал про подорожі TravelSupermarket на основі даних компанії Euromonitor склав список міст, які за 7 років зіткнуться з величезним напливом туристів.

 

Так, лідером виявилася Джакарта, де кількість гостей за цей час подвоїться, – повідомляє 1NEWS.

Якщо 2017-го до столиці Індонезії прибуло 3,6 мільйона туристів, то до 2025 року там очікують 6,2 мільйона.

Такі популярні серед туристів напрямки, як Амстердам, Барселона, Венеція й навіть Еверест, продовжують знемагати від неймовірної кількості мандрівників, що постійно зростає. Однак по всьому світу існує безліч менш відомих локацій, які незабаром можуть на собі відчути аналогічний туристичний бум.

Загалом, 24 з 25 туристичних напрямків, що найбільш швидко розвиваються, розташовано в Азії. Індія має найбільшу кількість пунктів призначення, які користуватимуться підвищеним попитом до 2025 року, включно з Джайпуром, Агрою, Делі, Мумбаї, Калькуттою й Ченнаї.

Єдиним таким містом за межами Азії названо Каїр. За прогнозами, кількість туристів у столиці Єгипту до 2025 року збільшиться на 87%.

Отже, до топ-10 туристичних напрямків, що найбільш швидко розвиваються, потрапили Джакарта (Індонезія), Денпасар (Індонезія), Джайпур (Індія), Каїр (Єгипет), Хошимін (В’єтнам), Ченнаї (Індія), Агра (Індія), Пхукет (Таїланд), Делі (Індія) й Сіемреап (Камбоджа).

Джерело: Укрінформ

Back to top button