Цікаве

В Україні з 12 квітня запрацює перший телеканал про космос

Канал покаже глядачам пізнавальні передачі, документальні фільми, інтерв'ю та інші програми з хештегом «Nash», об'єднані тематикою космосу

Медіагрупа VseNashe Media запускає перший в Україні телеканал про космос.

Мовник під назвою КосмосNash TV почне роботу 12 квітня і увійде в пакети найбільших українських операторів платного ТБ, – інформує 1NEWS.

За словами генерального продюсера каналу Юлії Гагаріної, тема космосу сьогодні цікава кожному, тому в актуальності каналу можна не сумніватися. Крім того, очікується, що мовник зацікавить глядача висвітленням українського внеску у світову космонавтику.

«У сучасному світі складно знайти людину, яку б абсолютно не цікавили і не манили таємниці космосу. Завдяки технологіям наше сприйняття світу вже не обмежується однією планетою Земля. Наш канал якраз про це: яку роботу виконало і ще зробить людство на шляху до освоєння космосу. Ми впевнені, що КосмосNash TV припаде до душі українському глядачеві, оскільки поряд зі світовими досягненнями в галузі космонавтики ми розповімо власну історію становлення в цій галузі», – повідомила Гагаріна.

Канал покаже глядачам пізнавальні передачі, документальні фільми, інтерв’ю та інші програми з хештегом «Nash», об’єднані тематикою космосу.

У вихідні дні КосмосNash TV буде 24 години транслювати стрім з космосу, зокрема з МКС і відправленого в космос електромобіля Tesla.

Як зазначила генпродюсер каналу, тему суто українського внеску у світову історію освоєння космосу не планують виносити в окрему рубрику. Навпаки, ця інформація «буде проходити червоною ниткою крізь усі програми».

Джерело: MediaSAT

Back to top button