Цікаве

Нова серія «Паломниці»: Оксана Марченко допомогла Філіпу Кіркорову зробити важливий крок в духовному житті

Оксана Марченко випустила нову серію авторського проекту «Паломниця». У ній розповідається про неділю – чому цей день вважається маленьким Великоднем і навіщо щотижня відвідувати церкву.

«Я з дитинства не любила початок тижня. Понеділок – день важкий, «видно, в понеділок їх мама народила…», школа, робота… все якось похмуро було в цей день. Але яке ж було моє здивування, коли, будучи дорослою, я дізналася, що тиждень починається в неділю! От якби я знала це раніше, скільки б років я не вважала понеділок початком, а тільки продовженням – і багато було б по-іншому…», – написала Оксана Марченко на своїй сторінці в Instagram.

У цьому епізоді «Паломниця» вирушила на Закарпаття – у Свято-Миколаївський Мукачівський жіночий монастир. А також Оксана Марченко зустрілася з Філіпом Кіркоровим, якому допомогла зробити важливий крок у його духовному житті.

Новий фільм можна подивитися на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. А якщо хочете поділитися своєю історією, як віра в Бога допомогла вам пережити життєві труднощі, заходьте на сайт www.palomnitsa.com.ua і стаєте душевним донором.

Back to top button