Цікаве

В британському місті 70 жінок «одружились» на деревах

Близько 70 жінок в місті Бристоль (Великобританія) одружились с десятком дерев. Церемонія «одруження» була спрямована на збереження дерев, які вирубують для будівництва житла, повідомляє 1News з посиланням на ВВС.

фото Mark Simmons

Організатори заявили, що стурбовані загрозою, яку несуть пропозиції побудувати 166 квартир на землі в Бристолі.

Ініціаторка акції Сіобан Кіранс сказала, що сподівається, що церемонія «одруження» показала, що «дерева – наші партнери на все життя».

«Наречені», які брали участь в акції, вдягли весільні сукні з різних культур та символічно одружились на 74 деревах під час церемонії.

Учасниця кампанії та «наречена» Сюзан Хакетт з Бристоля сказала: «Вийти заміж за дерево – це абсолютний привілей. Це не просто сентиментальний жест, він дуже значний і символічний. Дерева – це чисті приклади безумовної любові, яка так чудово вписується в усю ідею шлюбу. Шлюб – це на все життя, дихання – на все життя».

За словами організаторок акції, Бристоль потребує зрілих дерев більше, ніж розкішне приватне житло.

Організатори заходу сказали, що вони були натхненні жінками з Індії, які у 1970 -х роках обіймали дерева у Гімалаях, щоб захистити ліси від знищення.

Забудова, яка ще не дозволена, розрахована на 166 будинків, у тому числі близько 66 об’єктів соціального та доступного житла.

Бристольська міська рада заявила, що через те, що заявка на будівництво наразі розглядається, вона не може дати коментар.

Back to top button