Цікаве

В Амстердамі створили мюлі зі зношених кросівок

В Амстердамі створили мюлі зі зношених кросівок

Фото: instagram.com/petersonstoop
В Амстердамі створюють мюлі зі зношених кросівок

Студія приймає не тільки приватні замовлення, а й співпрацює з такими магазинами і брендами, як Kapital, Matches Fashion і Selfridges.

 
Єлске Петерсон і Джара Ступ із Амстердама створили бренд під назвою Peterson Stoop, який позиціонує себе маркою без гендера і студією етичного дизайну, яка пропонує веселий та дотепний підхід до виробництва і ремонту взуття. Так недавно вони випустили мюлі, створені зі зношених кросівок. Кадри опубліковано в Instagram.
 
Серія під назвою PS Synergy Color Pop Mule налічує 500 старих пар, малюнок на яких не повторюється.
 
“Ми розібрали більш як 500 зношених пар взуття яскравих кольорів. Це переважно були Nike Air Force та Adidas Stan Smith. З цих маленьких шматочків ми створили матеріал, який ми називаємо новою шкірою. З цієї нової шкіри ми вирізаємо викрійки нашого PS Synergy Mule. Кожна пара є унікальною у своєму роді. У непрошитих стібках продемонстровано руки першого виробника. Зазвичай виготовляється у В’єтнамі, Індії чи Китаї. Наступний цікавий шар привносить у взуття попередній власник, зношеність є ознакою енергії та руху, які були вкладені в матеріал. Розбираючи взуття, ми вхопили цю енергію в матеріалі. Синергія між Nike та Adidas робить ці кросівки такими красивими і неприємними одночасно”, – зазначили дизайнери.
 

 

Нагадаємо, мешканка США на ім’я Райлі показала в Мережі власний винахід – сережки з навушниками AirPods, які не дадуть їм загубитися.
 
Gaultier випустив сережки з консервних банок
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button