Цікаве

Український освітлювач подав до суду на Алека Болдуїна через загибель Галини Гатчинс

На думку позивача, причиною трагедії стала недбалість членів знімальної групи, які відповідали за безпеку зброї, що використовувалася під час фільмування

Керівник команди освітлювачів на зйомках вестерну Rust, українець Сергій Свєтной подав позов до суду Лос-Анджелеса через стрілянину на знімальному майданчику, внаслідок якої загинула операторка Галина Гатчинс.

Про це інформує 1News.

Відповідачі за позовом – близько двох десятків членів знімальної групи, зокрема, актор Алек Болдвін, який вистрілив у Гатчинс, помічник режисера Девід Голлс, який видав Болдвіну пістолет, а також Ханна Гутьєррес-Рід, яка відповідала за реквізит.

Сергій Свєтной стверджує, що куля, яка вбила його подругу Галину Гатчинс, мало не зачепила його самого.

На думку позивача, причиною трагедії стала недбалість членів знімальної групи, які відповідали за безпеку зброї, що використовувалася під час фільмування.

Під час пресконференції Сергій Свєтной розповів, що за кілька днів до трагедії, яка сталася на зйомках Rust, він бачив залишену без нагляду реквізитну зброю у багнюці.

За його словами, він сказав про це відповідальним за реквізит членам знімальної групи.

Нагадаємо, 21 жовтня Алек Болдвін на знімальному майданчику Rust вистрілив у бік Галини Гатчинс з пістолета, який йому видали, помилково оголосивши незарядженим. Гатчинс загинула, режисер Джоел Соуза, який стояв за нею, отримав поранення.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button