Цікаве

Українські пісні для осінніх пробіжок: плейлист

Ми зібрали п’ять пісень українських артистів, під які можна займатися спортом або танцювати вдома. Додавайте собі їх у плейлист- і швидше на тренування, рекомендує 1News.

Коли на зміну сонячному літу настає осінь з похмурими, іноді дощовитими ранками і довгими вечорами, багато хто сумує, почуваються знесиленим і роздратованим.

Регулярні осінні пробіжки – це найкращий спосіб зарядитися хорошим настроєм. А яка ж пробіжка без драйвових треків? Ми дібрали шість пісень для вашого плейлісту, які зарядять енергією під час пробіжки і стануть чудовим музичним супроводом.

The Hardkiss – “7 вітрів”

Як кажуть, рух – це життя. Тому трек “7 вітрів” від The Hardkiss однозначно внесе трохи драйву у ваше життя, оскільки не рухатися під цей трек просто неможливо.

Ця пісня цілком може стати за гімн усім, хто живе в активному ритмі. Під неї можна на славу бігати вранці, займатися в спортзалі, подорожувати або просто мчати на авто містом, – розповідає фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

Артем Пивоваров – “Рандеву”

Новий трек “Рандеву” Артема Пивоварова, який він представив одночасно двома мовами – російською та українською, має всі шанси побити рекорди прослуховувань у TikTok його попереднього хіта “Дежавю”.

Слава Камінська – Slava Bogu

Українська співачка Слава Камінська після розпаду гурту НЕАНГЕЛИ випустила другу сольну пісню в нетиповому для себе стилі, яка звучить як маніфест дівчат про завершення обридлих важких стосунків. Для дівчат є прекрасний варіант: влаштувати танці під цей трек на піжамній вечірці.

Bakun – “Просто танцюй”

Ще один танцювальний трек, який пасуватиме і для пробіжки. Візьміть на замітку!

Uliana Royce – Jump

Співачка і блогерка Uliana Royce представила dance performance відео на нову пісню, яку для неї написав Артем Пивоваров. Це ще одна непогана композиція, під яку можна тренуватися, адже в неї навіть назва спортивна – Jump (з англ. – стрибати).

Джерело: Сьогодні

 

Back to top button