Цікаве

У Туреччині ввели цілодобовий локдаун і заборонили виходити з дому: подробиці

Влада Туреччини оголосила про введення цілодобової комендантської години в зв’язку з ростом кількості заражених на коронавірус.

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ країни, щоб уникнути скупчення людей на вулицях 23 квітня, в День національної незалежності і дітей, забороняється виходити з дому з 19:00 22 квітня до 5:00 26 квітня, передає 1News.

Протягом цих трьох днів жителі країни можуть вийти тільки для відвідування продуктових магазинів і аптек, а також для візиту до лікаря і вигулу собак. Це можна зробити з 10 до 17 годин.

Водночас приріст захворюваності в Туреччині продовжує бити рекорди. За останню добу в країні заразилися більш ніж 63 тисячі осіб.

Джерело: Міністерство внутрішніх справ Туреччини

2 Comments

  1. У зв’язку з різким зростанням кількості заражень на коронавірус, влада Туреччини запровадила цілодобовий локдаун з 22 по 26 квітня, заборонивши вихід з дому, окрім необхідних випадків. Це обмеження має на меті уникнути скупчення людей під час святкування Дня національної незалежності і дітей.

  2. Туреччина запровадила цілодобовий локдаун з 22 по 26 квітня, щоб запобігти скупченню людей під час святкування Дня національної незалежності і дітей, у зв’язку зі стрімким зростанням кількості випадків COVID-19. Жителям дозволено виходити лише для відвідування продуктових магазинів, аптек, лікарів та вигулу собак у визначені години.

Back to top button