Цікаве

У TikTok з’явиться функція репосту

TikTok тестує кнопку “репост”, яка дасть змогу користувачам поширювати відео на платформі, ділячись ними зі своїми підписниками, повідомляє 1news з посиланням на Укрінформ.

Нова кнопка «Репост» знаходиться в меню «Поділитися», за допомогою якого можна було надсилати відео друзям через повідомлення всередині самого TikTok, так і в інших соціальних мережах.

При цьому, на відміну від «ретвіту» у Твіттері, репост відео не відображатиметься у вашому власному профілі TikTok – кнопка відправлятиме відео тільки в канали For You ваших друзів.

Клавіша доступна не у всіх TikTok.

Наприклад, якщо ви знайдете відео на сторінці «Огляд» або в папці «Вхідні» в TikTok з папки друга, то не побачите там кнопки «Зробити репост». Кнопка з’являється тільки у відеороликах, з якими ви стикаєтеся, коли переглядаєте у застосунку свою стрічку рекомендацій.

Іншими словами, це спосіб підвищити популярність відео, яке вам вже рекомендувалося алгоритмом, і тепер ви хочете, щоб його побачило більше людей. Тепер для цього користувачам не потрібно створювати власне відео – шляхом зшивання або дублювання з вихідним змістом. Нова функція забезпечить користувачам зручний спосіб взаємодії з відео TikTok та повторного обміну ними, а також зможе стимулювати більш пасивних користувачів до участі на платформі.

 

 

Back to top button