Цікаве

У столиці відбувся конкурс “Міс Україна-2021”

Пізно ввечері 21 жовтня у столичному Палаці “Україна” завершився щорічний національний конкурс краси “Міс Україна-2021”, де за перемогу боролися 25 фіналісток, пише 1NEWS з посиланням на apostrophe.ua.

Звітний титул найкрасивішої дівчини нашої країни та корону, вартістю $3 млн, отримала 22-річна Олександра Яремчук з Вінницької області.

Про підсумки змагання стало відомо з Instagram-сторінки конкурсу. Переможниця отримала грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень, а також представить Україну на головному міжнародному конкурсі краси “Міс світу”, який пройде в грудні цього року в Пуерто-Ріко.

В рамках конкурсу журі також визначило власниць інших титулів: “Віце-міс Україна-2021” стала 22-річна Луїза Філатова з Донецької області, “Міс глядацьких симпатій” дістався 20-річній Марті Резніченко з Тернополя, а “Міс Інстаграм” завоювала 26- річна Аліна Ляшук, яка раніше брала участь в шоу “Холостяк-10”.

Також обрали конкурсанток, які представлять нашу країну на міжнародних конкурсах. 20-річна Марина Литвин перемогла в номінації “Міс Земля-2021”, і тепер поїде на конкурс Miss Earth. Титул “Міс International-2021” дістався 24-річній Ользі Шамрай – вона представить Україну на Miss International.

 

 

 

 

 

Back to top button