Цікаве

У мережі показали кнопку в автомобілі, що дозволяє скоротити витрати палива

У мережі показали кнопку в автомобілі, що дозволяє скоротити витрати палива

Фото: pixabay.com
Трюк полягає у кнопці рециркуляції повітря

Лайфхак особливо корисний у спеку, коли водії вдаються до використання кондиціонерів.

Користувач TikTok під ніком Megan’s Bubble показала трюк, який допоможе автомобілістам зменшити витрату палива. Він полягає у натисканні однієї кнопки. Відповідне відео з’явилося у мережі.

Блогерка стверджує, що “чарівною” кнопкою для цього є кнопка рециркуляції повітря, яка позначена круговою стрілкою на панелі.

Якщо у вашій машині дуже спекотно, ви можете відключити цю кнопку, щоб всмоктувати зовнішнє повітря. Але варто пам’ятати, що використання кондиціонера, що споживає більше енергії, особливо при русі в теплу погоду, може збільшити витрату палива автомобіля. Водії не повинні використовувати кондиціонер, якщо він не дуже потрібний. Наприклад, повітря всередині салону можна охолодити за допомогою кнопки рециркуляції і не вдаватися до потоку зовнішнього кисню”, – зазначила блогерка.

Крім того, кондиціонер можна ввімкнути всього на кілька хвилин, а потім використовувати кнопку рециркуляції повітря, щоб холодне повітря залишалося всередині автомобіля.

@megansbubble #megansbubble #thingstoknowbefore30 #cartips #cartipsandtricks #carhacks #momsclub #momclub #tiktokcreator #lifehacks #lifetips #tipsandtricks #greenscreen @megansbubble @megansbubble ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Нагадаємо, вартість палива на АЗС почала зростати після підвищення курсу долара. Але тепер знижується на тлі його падіння.

Автогаз стрімко дешевшає


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button