Цікаве

У Києві відкрився McDonald’s: перші кадри, збої у Glovo та ціни

У Києві відкрився McDonald s: перші кадри, збої у Glovo та ціни

Фото: McDonald’s
McDonald’s відкрився на лівому березі Києва

Ресторани запрацювали у лівобережній частині міста за такими адресами: вул. Гагаріна, 2-А; вул. Бажана, 3; бул. Гришка, 7.

 
У столиці України – у Києві – уперше з початку війни відкрилися три заклади мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. У кафе на лівому березі головного міста країни, які працюють тільки на доставку, у перші 10 хвилин роботи мережі – з 9.00 – скупчилися довжелезні черги. 1News розповідає, як почався перший день відновленої роботи McDonald’s.
 
У застосунку кур’єрської доставки Glovo стався збій. Застосунок більше не можна було завантажити, далі закінчилися вільні кур’єри. І станом на 9.30 зробити доставку стало неможливо.
 
Водночас, за даними, які показує застосунок, в інших районах Києва служба доставки стабільно працює, тоді як у районах, де є можливість замовити доставку з McDonald’s, вільних кур’єрів немає. Також біля ресторанів чергами вишикувалися працівники доставки.
 
На цей момент, згідно з опублікованою картою, послугою можуть скористатися жителі Харківського масиву, Позняків, Осокорків, Дарниці і частково масивів Русанівка, Березняки, Соцмістечко і Ліски. У правобережній частині Києва доставка з McDonald’s не працює.
 

 
Щодо цін, то чизбургер коштує 57 грн, Біг-Мак – 101 грн, картопля фрі – 40 грн, Мак-флурі – 60 грн, кава – від 46 до 58 грн.
 
 

 
 
Відвідувачі ресторану кажуть, що це досить прийнятні ціни. Люди чекали вищих цін у меню.
 
Нагадаємо, на початку жовтня McDonald’s відкриється для відвідувачів. Тоді можна буде скористатися послугою Мак-драйв та експрес-вікнами.
 
Українці відреагували на часткове поновлення роботи McDonald’s
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button