Україна

Нічна така БПЛА: у Одеській області є загиблий


Нічна така БПЛА: у Одеській області є загиблий

Внаслідок падіння збитого дрона сталося загоряння приватних будинків і складського приміщення.

Вночі 17 грудня війська РФ втретє за тиждень спрямували на Одещину ударні безпілотники, внаслідок атаки є загиблий. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Він зазначив, що сили протиповітряної оборони знищили дев’ять БПЛА типу Shahed-136 у регіоні.

“Один із збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув. Відбулося руйнування з подальшим загорянням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи. Рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків було виявлено загиблу людину”, – наголосив очільник ОВА.

У ДСНС додали, що рятувальники понад чотири години ліквідовували наслідки ворожої атаки, яка спричинила руйнування трьох одноповерхових житлових будинків, два з яких палали. Також сталось руйнування складського приміщення приватної спортивної установи з подальшим загорянням.

За даними Сил оборони півдня, нічна атака росіян тривала п’ять годин. У зоні їх відповідальності було збито 16 БпЛА типу “Shahed-131/136: сім на Херсонщині та дев’ять – на Одещині.

 

Нагадаємо, вночі 17 грудня війська РФ випустили по території України крилату ракету Іскандер-К, керовану авіаційну ракету Х-59 та 20 ударних БПЛА типу Shahed.

Сили ППО збили усі дрони та Х-59, а Іскандер-К не досягла цілі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button