Цікаве

Тушковані курячі шлунки

Продукти для блюда

  • шлунки курячі – 600 гр.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста — 2-3 шт.
  • спеції, сіль

Як готувати?

Курячі шлуночки добре вимити, розрізати на 2-3 частини.

Коріння почистити і нарізати великою соломкою, цибулю порізати півкільцями.

Обсмажити курячі шлунки на сковороді кілька хвилин і перекласти в казанок або каструлю з товстим дном.

Також можна трохи обсмажити і коренеплоди.

І перекласти їх до шлунків.

Додати 10-200 мл води, накрити кришкою і тушкувати помішуючи близько 30 хвилин.

Морквину і за бажанням пастернак почистити і порізати середньою соломкою.

Обсмажити на сковороді, злегка посолити.

Додати до курячих шлунків.

Цибулю можна також обсмажити.

Додати до каструлі хвилин за 10 до закінчення приготування.

Посолити на смак і поперчити, можна додати улюблених спецій.

Перемішати, накрити кришкою, згасити 10-15 хвилин до готовності курячих шлуночків.

Відеоурок

Back to top button