Тушковані курячі шлунки
Продукти для блюда
- шлунки курячі – 600 гр.
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 2-3 шт.
- спеції, сіль
Як готувати?
Курячі шлуночки добре вимити, розрізати на 2-3 частини.
Коріння почистити і нарізати великою соломкою, цибулю порізати півкільцями.
Обсмажити курячі шлунки на сковороді кілька хвилин і перекласти в казанок або каструлю з товстим дном.
Також можна трохи обсмажити і коренеплоди.
І перекласти їх до шлунків.
Додати 10-200 мл води, накрити кришкою і тушкувати помішуючи близько 30 хвилин.
Морквину і за бажанням пастернак почистити і порізати середньою соломкою.
Обсмажити на сковороді, злегка посолити.
Додати до курячих шлунків.
Цибулю можна також обсмажити.
Додати до каструлі хвилин за 10 до закінчення приготування.
Посолити на смак і поперчити, можна додати улюблених спецій.
Перемішати, накрити кришкою, згасити 10-15 хвилин до готовності курячих шлуночків.
Відеоурок