Цікаве

Три найкращі коханці за знаком Зодіаку: хто вони

Деякі люди в ліжку дійсно здатні захоплювати своїх партнерів. Коли справа доходить до занять любов’ю, у Тельців, Терезів і Скорпіонів це виходить краще за інших.

Кожен прагне задовольнити свого партнера, але деякі в цьому від природи більш талановиті, розповіла головна редакторка і астрологиня Сьюзан Тейлор, передає 1News.

Телець

Найкращий коханець з усіх. Ним керує Венера, планета любові, тому Телець найталановитіший і найгарячіший у ліжку. Якщо проведете ніч із цим чуттєвим і сексуальним знаком зодіаку, ви точно не пошкодуєте про це. Телець – дуже ніжний, не любить не поспішати і дійсно насолоджується кожним моментом. Він обожнює приносити задоволення своєму партнерові. У ліжку Тельцю найкраще підійде інший Телець, Терези, Скорпіон або Стрілець.

Терези

У ліжку – просто вогонь. Ними також управляє Венера, тому Терези є надчуттєвим знаком і потребують сексу, щоб відчувати себе живими. Ці люди дуже уважні коханці, тому намагаються зробити приємність своєму партнерові. Терезам буде комфортніше з Терезами, Тельцем, Скорпіоном або Левом.

Скорпіон

Майстер постільних втіх. У нього настільки сильна сексуальна привабливість, що багатьом дуже важко встояти перед таким спокусником. У спальні Скорпіони повністю віддаються сексуальній пристрасті і люблять пробувати щось нове. З ними в ліжку точно не буде нудно! При цьому Скорпіони можуть бути дуже ревнивими, а також власниками, навіть коли справа доходить до інтиму. Найкращий секс можливий з іншим Скорпіоном, Тельцем, Терезами, Раком і Рибами.

Джерело: Astrofame

Back to top button