Цікаве

Тренди на дитячі імена, які будуть популярними в 2022 році

Авторитетний британський ресурс для батьків спрогнозував найпопулярніші тенденції у виборі імен для дітей в 2022 році. Аналітики також розповіли про те, як найчастіше називали малюків 2021.

Статистику опублікували на офіційному сайті The Bump, а експертну думку повідомляє 1News. Деякі з представлених імен не в новинку і для українців.

Унісекс

Зі слів заступника редактора The Bump Неххала Аггарвала, з року в рік спостерігається тенденція на вибір гендерно-нейтральних імен. Це пов’язано з тим, що в світі активно розширюється уявлення про гендер. Експерти визначили, що найпопулярнішими унісекс іменами стали: Алекс, Андреа, Кай, Джейден і Лука.

В світі активно розширюється уявлення про гендер

 

Імена, пов’язані з природою

Фахівець пояснює тренд на вибір імені, пов’язаного з природою, пандемією коронавірусу. Нібито люди почали проводити більше часу на свіжому повітрі і це надихнуло їх на те, щоб давати дітям імена, пов’язані з природніми явищами.

Імена, які несуть в собі радість

Зі слів експертів, людям в останні роки необхідна віра в майбутнє і позитивний настрій, тому вони обирають такі імена для дітей, які в собі несуть світло та щастя. Наприклад, Хлоя, Елвін, Міра, Айзак чи Фелікс.

Космічні імена

Космічні відкриття та новітні винаходи надихають батьків на те, щоб називати спадкоємців на честь зірок, планет, комет і тд. Популярними “космічними іменами” є Скай, Луна, Оріон, Венера, Нова і тд.

Джерело: The Bump та Huffpost
Back to top button