Цікаве

Топ-7 звичок дівчат, які дуже подобаються хлопцям

Дівчата вміють закохувати в себе хлопців без зайвих зусиль. Граціозна поведінка, витончені й ніжні рухи, непідробна щирість дуже приваблюють чоловіків.

Кожна леді має таємні фішки, які зводять коханих із розуму. 1News розповідає про 7 звичок жінок, які змушують чоловіків закохуватися.

Чоловіку подобається, коли жінка одягає його білу сорочку. Тоді вона здається особливо ніжною і тендітною. Також це означає, що партнерка абсолютно довіряє хлопцеві.

Дівчата носять чоловічі сорочки

Багатьох чоловіків заводить, коли жінка поправляє свою шевелюру.

Чоловіки люблять волосся дівчат

 

Дівчата стають навшпиньки, коли намагаються щось дістати з високої полиці. Хлопцям у цей момент хочеться допомогти й подбати про кохану. Також чоловікам подобається, коли жінка навшпиньках цілує його.

Дівчата підіймаються на носочки, щоб поцілувати хлопця

 

Для хлопців немає нічого більш чарівного, ніж спостерігати, коли дівчина прикушує губи і дивиться прямо у вічі. Для чоловіків це виглядає дуже мило і сексуально.

Хлопці вважають губи найсексуальнішою частиною тіла

Сильним чоловікам подобається поряд самодостатня й успішна партнерка, яка розвивається і відкриває нові кордони.

Чоловіки обожнюють успішних та самодостатніх жінок

 

Багато хлопців милується, коли жінки проводять час перед дзеркалом, роблячи зачіску чи макіяж. Вони спостерігають, як дівчата фарбують очі зі здивованим поглядом чи широко розкривають рот, коли наносять помаду.

Хлопці завжди спостерігають за дівчиною перед дзеркалом

 

Чоловікам подобається дивитися, як жінка з апетитом куштує смачні страви, не жаліючись кожні дві хвилини, скільки калорій вони з’їла.

Деякі хлопці люблять спостерігати, як їх дівчина їсть
Джерело: Обозреватель
Back to top button