Цікаве

Топ-5 закладів Луцька, де готують смачну піцу

Останнім часом послуги доставки їжі стають все більш популярними. З цієї причини замовити піцу в Луцьку досить просто перш за все у зв’язку з тим, що в місті велика кількість закладів громадського харчування надають клієнтам такі послуги. При цьому варто розуміти, яким саме ресторанам варто довіряти, а яким — ні. В цій статті ви можете дізнатись про найбільш доступні варіанти замовлення піци у Луцьку, наприклад можна скористуватися послугами замовлення, перейшовши сюди: https://lutsk.monopizza.com.ua/ .

Пицца с колбасой и сыром в духовке классическая рецепт с фото пошагово и видео - 1000.menu

Доставка піци в Луцьку від Монопіцца

Якщо вас цікавить доставка піци, Луцьк може вас порадувати кількома ресторанами, які мають наразі значний попит на свої послуги. До них належать наступні:

  1. Monopizza. Ресторан сприяє дивовижному поєднанню справжньої італійської пристрасті до їжі та дійсно шанобливого ставлення до власного організму.
  2. La П’єц. Це не просто черговий бізнес. Ресторан використовує лише найбільш свіжі та смачні продукти. Швидка доставка піци – козирний туз закладу і показник репутації. В Луцьку діють дві зони доставки: зелена та жовта.
  3. Presto Pizza. Мережа пропонує клієнтам справжню італійську піцу. Доставка здійснюється кур’єром в будь-який район Луцька протягом 60 хвилин.
  4. Smaki-Maki. Ресторан створила молода, амбітна та дружня команда професіоналів. Вона пропонує високий рівень сервісу, якісну та унікальну по рецептурі продукцію та широкий вибір страв.
  5. Теревені. Цей ресторан не належить до мережевих. Він є луцьким закладом, котрий добре знайомим місцевим мешканцям.

Таким чином, доставка піци в Луцьк може бути здійснена кількома різними ресторанами, кожен з яких має свої переваги та недоліки. В цьому плані експерти виділяють перш за все заклад Monopizza, який представлений в тому числі й в інших містах країни. Це свідчить про його якісне меню, швидку доставку та надійність роботи.

Меню ресторану MONOPIZZA

Меню ресторану Monopizza, крім неї, включає ще й такі категорії страв:

●     напої;

●     фокачча;

●     салати;

●     десерти.

Окремо варто звернути увагу і на доповнення до піци. Крім оригінальних рецептів, кухарі закладу можуть створити для вас оригінальну страву саме з тими інгредієнтами, які вам більше подобаються.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Якщо вам потрібна, доставка піци в Луцьку може бути здійснена з наданням вам спеціальних пропозицій. В Monopizza діють наступні акції:

●     знижка 20% у день народження клієнта;

●     деякі класичні піци за ціною всього 99 гривень за кожну.

Пам’ятайте про те, що спеціальні пропозиції один з одною не сумуються. Ви не можете використати знижку на товар, котрий попередньо був куплений за іншу знижку.

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Серед особливостей рецептів піци ресторану потрібно відзначити використання бездріжджового тіста, а також наступних інгредієнтів:

●     натуральна закваска;

●     цільнозернове борошно;

●     вершковий сир;

●     соковиті та смачні овочі;

●     безпечні та апетитні м’ясні продукти.

Хочете справжню італійську піцу, котра може вразити вас своїм смаком? В такому випадку оформляйте замовлення на сайті Monopizza прямо зараз!

Back to top button