Цікаве

Доставка піци від знаменитого ресторану Monopizza в Хмельницькому*

Піца – смачне і дуже універсальне блюдо, яке подобається більшості людей через різноманітність смаків. Завдяки службі доставки Монопіцца ви можете їсти улюблену страву в будь-який час доби, і в якій частині міста ви б не знаходилися. Які ще переваги є у нашого ресторану і про що слід пам’ятати, перш ніж замовляти доставку додому? Про це та інше поговоримо далі.

Разновидности итальянской пиццы

Доставка піци в Хмельницькому від Монопіцца

Доставка піци в Хмельницькому від знаменитого ресторану Monopizza сьогодні надзвичайно популярна послуга. Піца – це страва, яку полюбляє переважна більшість людей незалежно від віку, особистих уподобань та соціального статусу. Безсумнівно, це один з найпопулярніших фаст-фудів, який можна їсти в самих різних обставинах – в рамках сімейної вечері, обіду, корпоративного заходу або вечірньої зустрічі з друзями. Також це порятунок в ситуації, коли у вас вдома закінчується їжа, а готувати так не хочеться!

Незліченні комбінації піци дозволяють поєднувати різні смаки. Однак часто найсмачніші – це наші класичні композиції, які можна варіювати завдяки переліку додаткових інгредієнтів у меню. Наша піца на будинок в Хмельницькому може ідеально задовольнити будь який смак, потрібно лише обрати м’ясні та овочеві інгредієнти, а також додатки нотку особливого соусу від піцайоло.

Меню ресторану MONOPIZZA

Замовити піцу в Хмельницькому не складно навіть не виходячи з дому. Просто зателефонувавши в піцерію безпосередньо по вказаному на сайті телефону або через систему онлайн-замовлення ви можете розраховувати на швидкість доставки.

Меню ресторану включає не лише піцу, а також:

  • Салати (з прошуто, з моцарелою);
  • Десерти (маскарпоне з чорним шоколадом, з маракуйя та насінням чіа);
  • Фокача (з сиром та перцем, з прошуто, з моцарелою та томатами).

Обирайте доповнення до піци, замовляйте напої та вишукані десерти і не хвилюйтесь про те, що вдома немає нічого смачненького на обід чи вечерю.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Ми маємо власний транспорт, тому здатні доставити клієнту гарячу страву менш ніж за годину. Крім того, ви завжди можете розраховувати на періодичні акції і знижки, тому піца з доставкою точно не вплине на товщину вашого гаманця. Таким чином, ви зможете поїсти швидко, дешево, смачно і не виходячи з дому!

Іменинникам пропонуємо додаткову знижку у розмірі 20% від суми замовлення. Скористатись нею можна за три дні до свята, безпосередньо у день народження та ще три дні після нього.

Піца доставка в Хмельницькому без особливих затрат та турбот – це про нас!

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Доставка піци Хмельницький від нашого ресторані стовідсотково варта вашої уваги. Головною особливістю закладу ми рахуємо оригінальні італійські рецепти та використання найкращих продуктів українського виробництва.

Гармонію смаку створюють професійні піцайола, котрі неодноразово довели, що можуть приготувати найсмачнішу піцу у Хмельницькому.

*на правах релами

Back to top button