Цікаве

Тимошенко знову змінила зачіску: в мережі її назвали вчителькою з фільмів для дорослих

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в чергове змінила імідж. На зустріч з керівником програми Європейського парламенту з підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України, колишнім Президентом Європарламенту Петом Коксом вона прийшла з розпущеним волоссям.

Фото із зустрічі Тимошенко розмістила у соціальних мережах.

Користувачі «Фейсбук» жваво обговорюють новий імідж Леді Ю. Наприклад, дописувач з ім’ям Maksym Tymo пише: «Виглядає красиво, але краще б вже без її образів в публічній політичній сфері».

Галина Хомутовська додає: «Але ж гарна, зараза. Наче дівчисько. Я не є її фанатка, але поклавши руку на серце, потрібно признати – красива, стильна, хитра, розумна жінка».

На думку телеведучої Діани Панченко, образ у Тимошенко вдалий. З нею також погодилась депутат Харківської облради Валерія Мураєва.

Але знайшлися й ті, хто вважає, що постійна зміна іміджу Тимошенко не на користь і вона «забула про свій вік».

Людмила Безусова-Попович пише: «Їй потрібен психолог, вона ніяк не хоче прийняти свій вік і виставляє себе на сміх».

Неля Свиридюк радить Тимошенко «старіти з гідністю, аніж робити з обличчя шаманський бубон».

Відомий юрист Тетяна Монтян тим часом порівняла новий імідж Тимошенко з героїнями фільмів для дорослих. «Літня вчителька з Brazzers. Як на мене – дуже перспективний імідж».

Нагадаємо, наприкінці серпня 1News розповідало, що на заході з нагоди 50-річчя створення Всесвітнього Конгресу українців лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко з’явилась із новою зачіскою та в незвичному вбранні. Тоді її образ порівняли з героїнею серіалу «Гра престолів» на назвали «Матір’ю драконів».

Back to top button