Цікаве

Тимошенко: Я проти пластичних операцій та тюнінгу (відео)

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що є категоричним противником пластичних операцій. Так вона висловилася в ефірі програми «Свобода слова», реагуючи за закиди експерта Бориса Кушнірука.

Юлія Тимошенко на “Свободі слова” 12.06.2017

Кушнірук, звертаючись до Тимошенко, звинуватив її у витрачанні шалених грошей на власну зовнішність та дорогі перельоти: «Коли на трибуну виходить політик і починає говорити про те, як він турбується про народ, як він за нього вболіває і як йому болить за нього, то для мене це перша ознака того, що цей політик збирається обдурити людину і обікрасти. Особливо кумедно це звучить, коли це говорить людина, яка ще за часів Лазаренка (ес-прем’єр-міністр України – ред.) стала доларовим міліонером. Яка може собі дозволити витрачати по 200 000 гривень на добу для того, щоб жити в найдорожчому готелі у Вашингтоні. Яка може собі дозволити проводити пластичну операцію, витрачаючи мільйони гривень на це. Яка може собі дозволити витратити мільйон гривень, щоб просто проїхати бизнес-джетом, пролетіти з Києва до Херсона і назад», – говорив Кушнірук, не жалкуючи слів на адресу Тимошенко.

В свою чергу Юлія Тимошенко відповідаючи на репліку експерта зазначила, що подібні звинувачення особливо з приводу пластичних операцій є неетичними.

«Ви послухали зараз набор всього бруду, який тільки міг накопичити кожен президент за всі роки. Я звертаюся зараз до жінок, я категоричний противник пластичних операцій. Я проти тюнінгу, чесно кажучи. І хочу сказати, що навіть у цю сторону ніколи не думала. Але просто подивіться, чоловік на замовлення президента України виговорює взагалі такі речі. Навіть якщо би якась жінка захотіла це зробити, ви (Кушнірук – ред.) не маєте права будь-яку жінку принижувати так», – парирувала Тимошенко.

Слід зазначити, що Тимошенко неодноразово підозрювали у тому, що вона вдавалася до пластичних операцій, проте жодного підтвердження цьому так і не знайшлося.

Колишній міністр ЖКХ Олексій Кучеренко, коментуючи «феєричну» перепалку експерта з економіки та Юлії Тимошенко, на своїй сторінці у «Фейсбук» назвав Кушнірука «бойовим п….асом».

«Совсем хреновые дела у Петра, если такие «эксперты» как Боря Кушнирук становятся его основными спикерами. Навеяно спичем истеричного вечного «экономиста» насчёт женских пластических операций на «Свободе слова» на ICTV. Просто какой-то «боевой п…ас» в плохом смысле этого слова.) Не дай бог такое во сне увидеть», – пише Кучеренко.

Дісталося Кушніруку і від інших дописувачів. Наприклад, користувач під іменем Ola Olya пише: «#Біднятко_Кушнірук #Чувак_від_якого_тхне_кнуром КУШНІРУК: «Мені доводиться вже протягом 10 років критикувати Юлію Володимирівну»… А до того йому «доводилось» критикувати ЧОРНОВОЛА! Кремль платить щедро, а КушнірОк любить золотий рубель… Ось так продають Україну кушніруки всіх часів!».

Дописувачка Anna Gedz ще більш критично висловилась на адресу Кушнірука: «Новый темник – это рассказывать, как здорово выступил Кухар на Свободе Слова. Прослушала дважды. Хрень.  Многие ли знают, что Михаил работал пресс- секретарём в Министерстве труда и соцполитики в Кабмине Азарова , при Президенте Януковиче? А о его работе пресс- секретарём в Нефтегазе, кто- нибудь в курсе? Это уже чуть позже, но при тех же начальниках. Судя по всему, он был пресс- секретарём в Укртрансгазе( дочерней, на тот момент момент, компании Нефтегаза). А о работе Михаила на одиозного Курченко, всем известно? И есть некий список, где зафиксировано получение денег ( господином Кухаром на нужды сразу нескольких СМИ, имеющих отношение к Курченко. А ещё его обвиняли в работе на СКМ, когда журналистам щедро оплачивалось “не упоминание имени Ахметова” в их статьях. А ещё Кухар зачистил свой ФБ, от постов, где он гадил на Тимошенко», – докладно описала постать експерта вона у соцмережі.

Back to top button