Цікаве

Тема героїв у гральних автоматах

Сюжети онлайн слотів відрізняються великою різноманітністю, яка по суті обмежується лише фантазією розробника. Серед багатьох гральних автоматів є ті, тематика яких викликає найбільшу зацікавленість у гравців. До них відносяться онлайн слоти, сюжети яких розгортаються довкола головних героїв, при цьому самі герої можуть бути як історичними особистостями, так і персонажами фільмів, коміксів, мультиків тощо. Гарний вибір таких автоматів ви знайдете на сайті onlandia.org.ua, а в цій статті ми коротко розповімо про слоти цієї тематики, які на думку наших експертів викликають найбільшу зацікавленість у гравців.

Columbus Deluxe

Пригоди Христофора Колумба досить часто використовуються провайдерами в якості сюжетів гральних автоматів. У 2018 році розробник Greentube випустив нову версію слота про відомого мореплавця з покращеною тривимірною графікою, збільшеною кількістю ліній для виплат та розширеними бонусними функціями.

Гральне поле Columbus Deluxe має просту структуру з п’яти барабанів та трьох рядів, на ньому розміщено 10 ліній для виплат. У разі одночасного випадання кількох виграшів виплачується лише найбільший. Кожну виплату можна збільшити на 50% у ризик-грі, для цього необхідно вгадати колір перевернутої карти. У разі виграшу раунд можна буде повторити.

В автоматі є 3 символи Scatter у вигляді зображень кораблів Колумба. Для отримання 10 фріспінів необхідно, щоб кожен із них був на екрані. Усі виграші під час безкоштовних обертань сплачуються з коефіцієнтом х3.

RTP Columbus Deluxe дорівнює 95,02%, а максимальний виграш становить $500 000.

Gonzos Quest

Цей слот, який доступний за посиланням https://onlandia.org.ua/games/gonzos-quest, по праву вважається однією з найкращих розробок компанії NetEnt. В основу його сюжету покладено пригоду конкістадора Гонзо до храму цивілізації Майя. Гральне поле автомата складається з 5 барабанів та 3 рядів, має 20 фіксованих ліній для виплат, досить високий RTP 95,97%. При випаданні виграшної комбінації ви не тільки отримаєте виплату призу, але й можливість отримати ще один, оскільки на місці виграшних символів з’являться нові, які можуть скласти наступну вдалу комбінацію. При виплаті додаткових виграшів використовується прогресивний множник: другий — 2, третій — 3 тощо. Максимальний множник — 5.

10 фріспінів у Gonzos Quest буде нараховано за появу на екрані трьох зображень золотої маски, що виконує роль символа розкиду. Під час фріспінів символ WILD не тільки допомагатиме формувати виграшні комбінації, але й збільшувати виграш згідно з вказаним на ньому множнику.

Starlight Princess

Любителі аніме напевно гарно оцінять цей слот, випущений компанією Pragmatic Play у 2021 році. Він має не тільки оригінальне промальовування, що повністю відповідає духу жанру, але й можливість збільшення шансів випадання чотирьох скаттерів для отримання 15 фіиспінів та купівлю безкоштовних обертань.

Гральне поле Starlight Princess має 6 барабанів та 5 рядів, а замість виграшних ліній використані кластери. Мінімальна кількість однакових символів у кластері для отримання виграшу – 8, виняток – сама Принцеса, у цьому випадку достатньо чотирьох зображень. Принцеса також виконує функцію розкиду. Pragmatic Play залишив значення RTP на розсуд онлайн казино, воно може коливатися в межах від 94,5 до 96,5%.

 

 

Back to top button