Цікаве

Тейлор Свіфт випустила новий музичний альбом

Тейлор Свіфт випустила новий музичний альбом

Фото: instagram.com/taylorswift
Зірка презентувала 31 нову пісню

Виконавиця анонсувала вихід нового альбому під церемонії нагородження Греммі у лютому 2024 року.

Американська співачка Тейлор Свіфт випустила свій 11-й альбом The Tortured Poets Department. Про це повідомляє Rolling Stone.

Зокрема, 19 квітня зірка спочатку представила 16 пісень в альбомі The Tortured Poets Department, а пізніше випустила його доповнення, до якого увійшли ще 15 композицій. Над піснями для альбому вона співпрацювала з американським репером Post Malone та інді-рок-гуртом Florence and the Machine.

Співачка назвала свій вчинок “сюрпризом” для шанувальників. За словами Свіфт, за останні роки вона написала багато пісень і тому вирішила випустити одразу 31 композицію:

“Це сюрприз о другій годині ночі: “The Tortured Poets Department” – це секретний подвійний альбом. За останні 2 роки я написала так багато поезії і хотіла поділитися нею з вами, тож ось друга частина “TTPD: The Anthology”. 15 додаткових пісень. І тепер історія більше не моя… вона вся ваша”, – сказала вона.

Зазначається, що The Tortured Poets Department – перший повністю новий альбом співачки після Midnights 2022. До цього Свіфт перевидавала свої старі альбоми.

Раніше повідомлялося, що компанія Disney, яка придбала права на показ фільму-концерту Тейлор Свіфт, випустила перший трейлер фільму The Eras Tour. 

Тейлор Свіфт увійшла до списку мільярдерів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × two =

Back to top button