Цікаве

Тефтелі у вершковому соусі

Тефтелі у вершковому соусі

Содержание

Продукти для блюда

  • фарш 500 гр.
  • цибуля 1 шт.
  • картопля 1 шт.
  • часник 1 зуб.
  • мука 2 ст.л.
  • молоко 500 мл.
  • вершки чи сметана 200 мл.
  • масло 3 ст.л.
  • сіль 3 гр.
  • приправи 2 гр.

Як готувати?

Фарш використовувала яловичий.

Цибуля та картоплю через м’ясорубку або на тертці.

До фаршу додати подрібнену цибулю і картоплю, часник.

Сіль та спеції за смаком.

За допомогою рук робимо маленькі тефтелі з фаршу

На розігрітій сковороді на сильному вогні обсмажуємо тефтелі до рум’яної кірки.

У глибокій мисці змішати молоко та вершки.

Вершки можна замінити жирною сметаною.

Молоко із вершками довести до кипіння і потім додати обсмажені тефтелі.

Готуємо до готовності м’яса.

Сіль та спеції додаємо вже наприкінці.

Для любителів часнику наприкінці можна додати обсмажений часник.

Це дуже смачно та аромат супер.

Відеоурок

Back to top button