Цікаве
Тефтелі у вершковому соусі
Содержание
Продукти для блюда
- фарш 500 гр.
- цибуля 1 шт.
- картопля 1 шт.
- часник 1 зуб.
- мука 2 ст.л.
- молоко 500 мл.
- вершки чи сметана 200 мл.
- масло 3 ст.л.
- сіль 3 гр.
- приправи 2 гр.
Як готувати?
Фарш використовувала яловичий.
Цибуля та картоплю через м’ясорубку або на тертці.
До фаршу додати подрібнену цибулю і картоплю, часник.
Сіль та спеції за смаком.
За допомогою рук робимо маленькі тефтелі з фаршу
На розігрітій сковороді на сильному вогні обсмажуємо тефтелі до рум’яної кірки.
У глибокій мисці змішати молоко та вершки.
Вершки можна замінити жирною сметаною.
Молоко із вершками довести до кипіння і потім додати обсмажені тефтелі.
Готуємо до готовності м’яса.
Сіль та спеції додаємо вже наприкінці.
Для любителів часнику наприкінці можна додати обсмажений часник.
Це дуже смачно та аромат супер.