Цікаве

Суперзірка TikTok Хабі Лейм дебютує у повнометражному кіно – ЗМІ

Суперзірка TikTok Хабі Лейм дебютує у повнометражному кіно - ЗМІ

Фото: wikipedia.org
Хабі Лейм зніметься в кіно

Зірка TikTok готується до акторського дебюту в міжнародній шпигунській комедії “00Khaby”.

Хабі Лейм, італійський інфлюенсер сенегальського походження, який є найпопулярнішим автором контенту в TikTok, дебютує у повнометражному кіно. Про це повідомляє Variety.

Зокрема, у комедійному бойовику “00Khaby” він зіграє кур’єра з доставки їжі, завербованого ЦРУ, щоб ввести в оману ворожу розвідку. Дія фільму розгортатиметься в Італії, США, Монте-Карло, Дубаї та на Лазурному узбережжі Франції.

“Поки він тікає від торговців зброєю і викрадає зразки ДНК, незграбний секретний агент повинен також мати справу зі своєю ревнивою італійсько-китайською подругою і її настирливим молодшим братом. Але врешті-решт, завдяки поєднанню хитрощів, везіння і свого непохитного оптимізму, він зможе запобігти не менше, ніж Третій світовій війні”, – йдеться в синопсисі фільму.

Відомо, що продюсером шпигунської комедії виступить Марко Беларді. Сценарій пишуть італійські письменники Нікола Гвальяноне та Роберто Марчіонні.

За словами Беларді, режисера стрічки мають намір знайти найближчим часом, також переговори ведуться щонайменше з одним міжнародним постановником.

Раніше повідомлялося, що Netflix випустив перший тизер другого сезону культового південнокорейського серіалу “Гра у кальмара”.

Вийшов трейлер мультфільму Нікчемний я 4

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button