Цікаве

Стиліст розповів, у нарядах якого кольору краще зустрічати Новий рік

Стиліст розповів, у нарядах якого кольору краще зустрічати Новий рік

Фото: pixabay.com
Стиліст розповів, у чому зустрічати Новий рік 2023

Експерт порадив не забувати про головні хіти новорічних вечірок: плісовані спідниці, асиметричні сукні, оксамит, блиск і пір’я.

 
Відомий український дизайнер Андре Тан дав поради щодо кольору одягу для зустрічі Нового 2023 року. Як відомо, господарем наступного року буде Чорний Водяний Кролик, а головними кольорами – чорний та темно-синій. Про ці кольори в гардеробі стиліст розповів у Instagram.
 
“Чорний – не тільки вічна класика, а й флер таємничості та загадки. Образ femme fatale ідеально підкреслять сукні з оксамиту або асиметрія. Колір настільки класичний, наскільки і пластичний у використанні. Можна впевнено відходити від концепції “маленької чорної сукні”, граючи з новими фасонами. Зверніть увагу на сміливі тренди: пір’я, блискітки та сітка”, – радить Тан.
 
За його словами, вважатися “щасливими” будуть перлинно-білі та жовті кольори, а грайливим акцентом до образу стане поділ з бахроми та елементи з пір’ям у цих відтінках.
 
Можна віддати перевагу і незалежним етюдам у синіх тонах.
 
“Синій асоціюється з потягом до пригод та незалежністю. Зустріти цей Новий рік у синьому брючному костюмі – запорука впевненості в собі. До речі, такий образ чудово поєднується із золотими, жовтими та перлинними прикрасами”, – зазначив стиліст.
 
Блакитний колір він назвав спокоєм та виваженістю.
 
“Дуже актуальне бажання для багатьох з нас – спокійний 2023 рік. Придивіться до небесних відтінків. Менш яскравий, ніж попередні кольори, блакитний підійде любителькам суконь із шовку та оксамиту. Це, до речі, теж один із “вдалих кольорів” наступного року”, – додав Андре Тан, порадивши не забувати про головні хіти новорічних вечірок: плісовані спідниці, асиметричні сукні, оксамит, блискітки і пір’я.
 
Нагадаємо, рік Чорного Водяного Кролика, за прогнозами астрологів, буде надзвичайно щедрим на романтику та цікаві знайомства, адже наступний рік представляє жіночу стихію.
 
Гороскоп на 2023 рік. Що принесе Водяний Кролик зодіакам
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button