Цікаве

Стоматолог розповів, як заощадити на лікуванні зубів

Щоб заощадити на лікуванні зубів, необхідно чистити зуби щіткою з м’якою щетиною, а також їсти тверду їжу, розповів стоматолог-ортопед.

За словами стоматолога, для скорочення в майбутньому витрат на лікування зубів потрібно дотримуватися кількох правил особистої гігієни. Дєдков підкреслив, що зуби потрібно чистити двічі на день і користуватися для цього щіткою з м’якою щетиною. Не варто забувати про використання іригатора та зубної нитки, зазначив співрозмовник видання.

Стоматолог також рекомендував виправити прикус та видалити зуби мудрості. Крім того, він нагадав про необхідність своєчасного контролю за станом зубів та ясен, особливо для людей зі схильністю до проблем порожнини рота.

«Відвідуйте гігієніста! Він триматиме вас в курсі стану зубощелепної системи та навчить правильну особисту гігієну. Якщо у вас є діти – контролюйте їх чим довше, тим краще», – підкреслив фахівець. За словами лікаря, стоматологи рекомендують батькам стежити за процесом чищення зубів дітьми до досягнення ними 8-10 років.

Back to top button