Цікаве

Стоматолог порадив – як зберегти білизну зубів

Деякі харчові продукти впливають на колір зубів. Найбільшу роль у збереженні білизни посмішки відіграє домашній догляд, пише 1NEWS з посиланням на Жіночитй Світ.

Стоматолог Ілля Антонов рекомендує ополіскування ротової порожнини після кожного прийому їжі, а також двічі на день чистити зуби за допомогою щітки. Проте бувають випадки, коли індивідуальною особливістю людини є тонка емаль. Експерт зазначив:

У кожної людини товщина цього шару трохи різниться, також відзначається й мінералогічний склад самої емалі. Тому в одних людей до 50 років немає пломб, а хтось вже в 30 з половиною запломбованих зубів.

У цьому випадку допомогти зможуть медики. Якщо, попри ретельний догляд за здоров’ям і красою зубів, посмішка відрізняється жовтизною, слід звернутися до стоматолога, який очистить поверхню зубів спеціальними професійними засобами.

Окрім цього, за словами лікаря, не меншої шкоди здоровому кольору зубного ряду завдають шкідливі звички людини, зокрема куріння. В таких обставинах також потрібне втручання стоматолога. Лікар додав:

Чим більше у нас шкідливих звичок, тим частіше треба показуватися фахівцям, щоб вони очищали наліт.

 

 

 

 

 

Back to top button