Цікаве

Стівен Сігал знімає фільм про Донбас

Стівен Сігал знімає фільм про Донбас

Стівен Сігал знімає документальний фільм про війну на Донбасі

Сігал під час візиту на Донбас відвідав обстріляний російською армією слідчий ізолятор у Оленівці під Донецьком, де утримувалися українські військовополонені.

Американський актор та великий друг Кремля Стівен Сігал вирішив зняти документальний фільм про події на Донбасі. Про це у вівторок, 9 серпня, заявив ТАСС із посиланням на так званого ватажка “ДНР” Дениса Пушиліна.
 
“Стівен Сігал знімає документальний фільм про війну на Донбасі. Сьогодні він спілкувався з військовополоненими у Оленівському СІЗО”, – розповів Пушилін.
 
На думку американського актора, світ “не знає правду” і майже всі, “хто розповідає про те, що відбувається на Донбасі, там не були”.
 
Зазначимо, що Сігал опинився в Оленівці у складі так званої групи міжнародних експертів, яких до Оленівки напередодні привіз голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. При цьому він заявив, що до Оленівки прибув із “солідним представництвом” з Нікарагуа, Сербії, КНДР, Італії, Німеччини. Також з ними опинився актор американських бойовиків Стівен Сігал, який відверто симпатизує президенту РФ Володимиру Путіну.
 
Нагадаємо, голлівудський актор Стівен Сігал став членом партії Справедлива Росія – За правду. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button