Цікаве

Стали відомі подробиці весілля Дженніфер Лопес із Беном Аффлеком

Стали відомі подробиці весілля Дженніфер Лопес із Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес із Беном Аффлеком

Популярна виконавиця зізналася, що весілля відбулося так, як вона його планувала 20 років тому.

 
Відома американська співачка Дженніфер Лопес поділилася подробицями весілля з голлівудським актором Беном Аффлеком. Про них вона розповіла на своєму іменному сайті, повідомляє журнал Є!.
 
Зазначається, що в Лас-Вегасі в Маленькій білій каплиці, куди зірки прибули близько півночі, бо фотографувалися в рожевому Кадилаку, вони полюбовно заприсяглися одне одному й обмінялися кільцями, які, за словами співачки, носитимуть до скону.
 
“Ми зробили це. Любов – це дивовижа. Любов втішає. І водночас, виявляється, любов вміє перетерпіти. Двадцять років, сповнених терпеливості! Власне, усе відбулося так, як нам хотілося. Минулої ночі ми прилетіли в Лас-Вегас, стояли в черзі за ліцензією разом із чотирма іншими парами, і всі вони здійснили таку саму подорож у весільну столицю світу”, – розповіла Лопес.
 
Зазначається, що супроводжували зіркову пару 14-річні близнюки Емма і Максиміліан від шлюбу Лопес із музикантом Марком Ентоні. Про трьох дітей Аффлека від колишньої дружини Дженніфер Гарнер нічого невідомо.
 
Що стосується весільного вбрання, то Джей Ло обрала дві сукні: одну – зі старого фільму, іншу – від відомого модельєра Зухаїра Мурада. А відомий актор був у білому смокінгу із власного гардероба.
 
Наступного дня знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram ранкове фото, на якому вона, лежачи в ліжку, щиро всміхається.
 
instagram.com/jlo
 
 
Нагадаємо, у неділю, 17 липня, Дженніфер Лопес і Бен Аффлек таємно одружилися.
 
Лопес виступила на концерті на підтримку вакцинації від COVID
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button