Цікаве

Спікера Державної думи Росії вилаяла на вулиці 90-річна пенсіонерка

Вона звинуватила чиновників у брехні і корупції, а також вказала на важку ситуацію з економікою, згадавши занадто високу інфляцію

Спікер Держдуми В’ячеслав Володін під час прогулянки по рідному Саратову зустрів 90-річну пенсіонерку, ветерана Великої Вітчизняної війни Ганну Полуйко, яка вилаяла його і російську владу в цілому.

Про це інформує 1NEWS.

Полуйко взяла Володіна за руку і трохи менше 15 хвилин критикувала ситуацію в країні, звертаючись до нього на “ти”.

Вона звинуватила чиновників у брехні і корупції, а також вказала на важку ситуацію з економікою, згадавши занадто високу інфляцію.

“А то крадуть мільярди, мільярди, ну як можна?!… По телевізору кожен день – Володін. “Володін дістав”, “Володін добув”… Ось, будь ласка, зменш ти брехню і всім скажи”, – звернулася вона до спікера Держдуми.

Володін не випускав руку пенсіонерки і не перебивав її, періодично киваючи.

“Для мене, для мене особисто – ганьба, коли президент дає 10 000, щоб дитину в школу зібрати. Розумієш, прикро-прикро. Така величезна територія, такі багатства, і люди сидять – скільки там відсотків – без газу, села зникли з карти. Ну, це ж ганьба!.. Це ж все країна. Розвалили, розікрали, продовжують. Так у мене питання: Це коли-небудь закінчиться?” – продовжила Ганна Полуйко.

Володін пізніше прокоментував зустріч і зазначив, що “бабуся” дала йому “накази”.

Він назвав “зрозумілими” її емоції, але закликав “чути” людей і помічати їх.

Полуйко відмовилася коментувати свою зустріч з головою Держдуми, пославшись на втому.

Джерело: УНН

Back to top button